Šventinėje ceremonijoje, surengtoje prie „Lidl“ parduotuvės Vilniaus Žirmūnų mikrorajone, dalyvavo žaidimo laimėtojai bei bendrovės „Lidl Lietuva“ atstovai. Prie bronzinio berniuko skulptūros, šalia kurios buvo įrengta apdovanojimų scena, susirinko ir didelis būrys smalsuolių – visi norintieji galėjo paskanauti ledų, spurgų ir gaiviųjų gėrimų, kuriais viso renginio metu vaišino „Lidl“ maisto furgonėlis, bei fotografuotis su „Lidl“ talismanais vaisiukais.

„Škoda Rapid“ automobilius laimėjo Ingrida Gaudinskaitė iš Kauno ir Svetlana Lapėnienė iš Vilniaus. Metinius apsipirkimus „Lidl“ parduotuvėse, kurių kiekvieno vertė yra 1560 eurų, laimėjo Rasa Šimkūnienė iš Tauragės, Algimantas Petrauskas iš Ukmergės, Andrius Daukšas iš Kauno, Marius Lobinas iš Tauragės ir Jolanta Savickienė iš Telšių.

Visą mėnesį trukusio žaidimo metu pirkėjai, tinklo parduotuvėse įsigiję prekių ne mažiau kaip už 15 eurų, buvo kviečiami registruoti kvitus interneto svetainėje www.lidl.lt arba paskambinę į klientų infoliniją. Visus didžiųjų prizų laimėtojus atsitiktinės atrankos būdu birželio 5-ąją išrinko kompiuterinė programa.

„Esu laimingas galėdamas asmeniškai pasveikinti antrojo „Lidl“ gimtadienio žaidimo laimėtojus. Iš viso šiame žaidime dalyvavo apie 130 000 dalyvių – ir būtent jums nusišypsojo sėkmė tapti pagrindinių prizų laimėtojais! – žaidimo laimėtojus sveikino bendrovės „Lidl Lietuva“ generalinis direktorius Radostin Roussev-Peine. – Džiaugiuosi, kad esate mūsų pirkėjai, tikiu, kad lankotės „Lidl“ parduotuvėse ne vien dėl prizų – vertinate „Lidl“ siūlomą asortimentą ir kokybišką aptarnavimą. Dėkoju už jūsų pasitikėjimą ir linkiu, kad šios mūsų dovanos padarytų jūsų kasdienybę smagesnę ir patogesnę!“

Didžiausias gyvenimo prizas

Automobilius „Škoda Rapid“ laimėjusios kaunietė I. Gaudinskaitė ir vilnietė S. Lapėnienė tikino, kad tai – iki šiol didžiausias jų gyvenime laimėtas prizas.

Ingrida Gaudinskaitė

„Šiandien jaučiuosi kaip kokia Holivudo žvaigždė, – pakalbinta iškart po iškilmingos automobilio raktelių įteikimo ceremonijos, juokėsi I. Gaudinskaitė. – Pačiai šis laimėjimas yra toks netikėtas ir smagus, kad dar sunku suvokti, kad tai yra ne sapnas, o realybė. Užregistravau vienintelį čekį ir tą padariau likus vos pusvalandžiui iki žaidimo pabaigos. Kai vėliau paskambino „Lidl“ atstovė ir pranešė, kad laimėjau automobilį, net atsisėdau – iš pradžių tikrai pagalvojau, kad kažkas pokštauja!“

Į prekybos centrą „Lidl“ Ingrida su visa šeima užsuka kiekvieną savaitgalį ir apsiperka visai savaitei. Perka ne tik maisto produktus, bet ir higienos reikmenis, reikalingus buities įrenginius, drabužius. Ypač daug į vežimėlį prisikrauna saldumynų – šeimos prioritetas šiltuoju metų sezonu yra ledai. „Turiu vairuotojo pažymėjimą, tačiau šiuo metu kaip tik neturiu automobilio. Dabar net neabejoju, kad kiekvieną savaitę „Lidl“ parduotuvėje pirksime dar daugiau – automobilio bagažinė talpi, tad tam puikiai pasitarnaus“, – juokavo I. Gaudinskaitė.

Svetlana Lapenienė

Vilniuje gyvenanti S. Lapėnienė prisipažino, kad laimėtu automobiliu labiau apsidžiaugė jos vyras negu ji. Mat Svetlana šiuo metu nevairuoja – jau kone dešimt metų jos vairuotojo pažymėjimas saugiai guli stalčiuje. Tad dabar didžiausias klausimas: ar senąjį automobilį parduoti, ar pasilikti abu ir pradėti vairuoti ir pačiai Svetlanai.

„Kadangi dešimt metų nevairuoju, tad to tektų mokytis iš naujo. O tai yra gan didelis iššūkis, – prisipažino S. Lapėnienė. – Bet laimėjus tokį automobilį, visai verta pradėti mokytis ir išriedėti į gatvę!“

Vilnietė tikina, kad prekybos centre „Lidl“ apsipirkinėja nuo pat jo atsidarymo. Netgi turi nusistovėjusį prekių krepšelį – kiekvieną savaitę perka tas pačias prekes, tačiau kaskart išbando ir įvairias naujoves. „Daržovės, vaisiai, mėsa, pieno produktai – mums viskas idealiai tinka ir patinka. O mūsų vaikams, kurie yra 2 ir 6 metų, labiausiai patinka čia parduodami vonios reikmenys – šampūnas ir vonios putos, tad jų visada yra mūsų vonioje“, - sakė S. Lapėnienė.

Mėgstamiausia parduotuvė

Metinį apsipirkimą su solidžia suma – 1560 eurų – laimėjusi tauragiškė Rasa Šimkūnienė teigė, kad yra nuolatinė ir lojali prekybos tinklo „Lidl“ pirkėja. „Užsuku čia beveik kasdien – ypač vertinu mėsos ir pieno produktų asortimentą, labai mėgstame čia parduodamus jogurtus. Tad ir šįkart, sudalyvavusi žaidime, apsipirkinėjau tikrai ne dėl žaidimo. Išgirdusi, kad laimėjau, iš džiaugsmo negalėjau nustygti vietoje. Mano mėgstama parduotuvė ir šįkart manęs nenuvylė! Laimėtas prizas paskatins užsukti į „Lidl“ dar dažniau", - pasakojo R. Šimkūnienė.

Rasa Šimkūnienė

Telšiškė Jolanta Savickienė sudalyvauti prizų įteikimo ceremonijoje negalėjo – namie krykštauja vos 2 savaičių sūnus. Motinystės atostogose esanti moteris turi dar du vaikus – aštuoniolikos metų sūnų ir vienuolikmetę dukrą. Moteris prisipažino, kad šis laimėjimas jos šeimai – itin vertingas.

„Esu ištikima „Lidl“ pirkėja, man patinka šio prekybos centro prekės, atmosfera, nuostabūs kasininkai. Su visa šeima nuolat skanaujame „Lidl“ ledų! Visus rūbus perkame tik čia – tinkamų randame ir aštuoniolikmečiui, ir dviejų savaičių kūdikiui. Drabužiai yra patogūs, gražūs, malonūs dėvėti, be to, tai tikrai puiki kokybė už nedidelę kainą. Niekur geriau nerasi“, – įsitikinusi J. Savickienė.

Jolanta Savickienė

Skubės pirkti darbo įrankių

Įvairiuose žaidimuose dažnai savo sėkmę bandantis kaunietis Andrius Daukšas, paklaustas, kokiais laimėtais prizais galėtų pasigirti, tik gūžtelėjo pečiais – dažniausiai išlošia vos po kelis ar keliasdešimt eurų. Kartą yra laimėjęs kvietimą dalyvauti žaidime televizijoje, tačiau „Lidl“ laimėtas metinis apsipirkimas, 1560 eurų, nurungia visus ligšiolinius prizus.

Andrius Daukšas

„Esu statybininkas, meistras, tad didžiąją dalį laimėtų pinigų ketinu išleisti įvairiems darbo įrankiams. Juk „Lidl“ prekiauja ne kiniečių gamintomis prekėmis, o aukštos kokybės vokiškais gaminiais. „Lidl“ parduodami darbo įrankiai yra itin patvarūs, funkcionalūs, o kaina – tikrai gera. Tad mano, kaip meistro, širdis dabar labiau džiaugiasi“, - juokėsi kaunietis A. Daukšas.

Prekybos tinkle „Lidl“ parduodamais darbo įrankiais be galo džiaugiasi ir A. Petrauskas iš Ukmergės – didžiąją dalį laimėtos pinigų sumos jis taip pat žada išleisti būtent jiems.

Algimantas Petrauskas

„Vis žaidžiu ir žaidžiu, dalyvauju visokiuose žaidimuose, bet sėkmės kaip nėra, taip nėra. Gal ir esu kažkada laimėjęs 20 eurų... Šis laimėjimas man – kaip stebuklas iš giedro dangaus. Artimiausiu metu skubėsiu pirkti įrankių. O likusią sumą išleisiu įprastoms maisto prekėms – ypač vertinu čia parduodamus mėsos gaminius ir pieno produktus“, – teigė A. Petrauskas.

Marius Lobinas

Tokį pat prizą apdovanojimų ceremonijos metu į rankas gavęs Marius Lobinas iš Tauragės atrodė kiek nustebęs – jis prisipažino, kad tai yra pirmasis kartas jo gyvenime, kai sudalyvavo žaidime: „Jokiuose žaidimuose iki šiol nesu dalyvavęs. Iki šiol stebiuosi ir negaliu patikėti, kad laimėjau. Šįkart kažkokia nuojauta pakuždėjo, kad reikia pamėginti – ir štai, nesumelavo. „Lidl“ apsiperku kone kasdien, ypač patinka pieno produktai. Be to, ši parduotuvė yra labai patogioje vietoje – pakeliui iš darbo į namus, tad esu didelis „Lidl“ gerbėjas“.

Užsakymo nr.: PT_78276249