Pirmieji „Audi A6” išbandė oficialaus „Audi“ atstovo, „Moller Auto Keturi žiedai“ klientai.

Specialiai šiai progai skirto renginio metu „Audi“ gerbėjai ne tik apžiūrėjo elegantiškus, ekspresyvaus dizaino, dinamiškų proporcijų ir maksimaliai turtingos komplektacijos automobilius, bet ir juos išbandė vaizdinguose Trakų apylinkių keliuose. Automobilį išbandę vairuotojai neslėpė nuostabos – ne tik dėl A6 dizaino, bet ir dėl naudojamų technologijų gausos.

Pristatytuose automobiliuose įmontuoti 3.0 TDI 210 kW (286 AG) turbodyzeliniai varikliai, kurie komplektuojami su hibridine technologija, užtikrinančia ypatingą komfortą ir efektyvumą. Automobilis, kuriame sumontuotas šis motoras, nuo 0 iki 100 km įsibėgėja per 5.5 sekundės.

Svečiai turėjo galimybę palyginti naujojo „Audi A6“ dizaino elementų ypatybes ir išsirinkti savo favoritą. Jiems buvo pristatyti tiek „Sporto“, tiek ir išskirtinę „Dizaino“ komplektacijos linijas turintys naujieji A6.

Kelyje naujasis „Audi A6“ sedanas išsiskiria sportinio automobilio valdymo savybėmis bei yra ypač manevringas. Šias savybes užtikrina dinaminė visų vairuojamųjų ratų sistema, pasižyminti tiksliu, sportišku važiavimu ir išskirtiniu stabilumu važiuojant dideliu greičiu.

Vairuotojams siūlomas 4 tipų važiuoklių pasirinkimas, ypatingo susidomėjimo „Audi“ gerbėjų tarpe susilaukė adaptyvi pneumatinė važiuoklė, kuri gali būti optimaliai suderinta su individualiu važiavimo stiliumi ir kelio sąlygomis.

Šviesų dizainas pabrėžia techninę „Audi A6“ prigimtį. Automobilis gali būti komplektuojamas su trijų skirtingų lygių priekiniais žibintais. Pažangiausi yra „HD Matrix LED“ žibintai, išsiskiriantys penkiomis horizontaliomis dienos šviesų juostomis, virš kurių yra pagrindinių šviesų moduliai. Šiais žibintais net ir tamsiausią naktį kelias yra apšviečiamas optimaliai. Galima užsisakyti vientisos horizontalios juostos galinius žibintus, turinčius devynis segmentus, tarp kurių įsižiebia stabdžių šviesos. Galima rinktis ir du skirtingus salono apšvietimo variantus – aplinkos apšvietimo paketą ir kontūrinį aplinkos apšvietimo paketą, kuris subtiliai šviesa pabrėžia salono erdvę ir apdailos medžiagas.

Naujojo „Audi A6“ salonas visiškai pritaikytas skaitmeniniam valdymui ir yra pažangiausias savo klasėje. MMI lietimui jautri multimedijos valdymo sistema užtikrina intuityvų ir patogų naudojimą, o didelės jungiamumo ir pagalbinių sistemų galimybės dar labiau padidina saugumą ir patogumą.

„Audi A6“ galima suasmeninti iki 400 funkcijų, o automobilyje net iki septynių vairuotojų gali išsaugoti individualiuose naudotojų profiliuose savo nustatymus – tai labai patogu savininkams, kurių automobiliu naudojasi keli vairuotojai.

Vilniaus Audi centro generalinė direktorė Laima Gatelienė sako: “Naujasis „Audi A6“ – inovacijų ir progreso junginys. Šiame automobilyje dizainas idealiai dera su efektyvumu ir sportine dvasia. Norint suprasti, kas yra naujasis „Audi A6”, būtina pajusti jo galimybes ir komfortą kelyje. Tad jau nuo ateinančio pirmadienio „Audi“ gerbėjus kviečiame apsilankyti „Moller Auto Keturi žiedai“ Audi centre Vilniuje ir įvertinti A6 patiems“.

Užsakymo nr.: PT_78229981