Galiu drąsiai teigti, vidinė būsena svarbiausia – tikrai taip! Darbas su savimi, meditacijos, ramybės paieškos bei maistas, kurį valgome. Tačiau, vienaip ar kitaip, būtinai reikia nepamiršti ir išorinio sluoksnio. Juk nuolat ieškome, kuo pasipuošti, tačiau kodėl taip retai „aprengiame“ savo veido odą? Daviau sau tris paras. Susiimti ir labiau pamylėti save, nes veido oda pasiilgusi drėkinimo, pavargusi nuo streso ir reikalaujanti apsaugos. Kai pradėjau galvoti apie veido priežiūrą, burbuliavau sau, kad tos trys paros niekos nepakeis. Tada vėl prisiminiau, kiek pati nulekiu ir kiek beprotiškai visko suspėju per tas 72 valandas…

Veido oda

Mano veido odos drėkinimas prasidėjo kartu su Collistar produktais, kurie savyje turi vertingų itališkų bijūnų fitoekstrakto, o jie suteikia naujos kartos drėkinimą mano odai. Net 72 valandų! Ir dar, tai mano viena iš mėgstamiausių ir gražiausių gėlių, kurioje labai daug antioksidantų ir detoksikuojamųjų veikliųjų medžiagų. Šios gėlės nauda odos sveikatai ir grožiui neįkainojama. Fitoekstraktas, surinktas „Collistar“, atkeliauja iš bijūnų, užaugusių Lacijaus širdyje, prestižiniame Botanikos centre, kuris yra pats svarbiausias šios gėlės tyrimų, analizės ir auginimo centras Europoje.

Pasirinkau Idro-Attiva S.O.S Moisturizing Hydro-Mask . Tai drėkinamoji veido kaukė, kuri kitaip vadinama greitąja pagalba. Užtepi vakare, palieki iki ryto ir oda tampa glotnesnė. Man patiko, kad nereikia trijų savaičių, o užteko trijų parų. Paryškėjo veido bruožai, net pati oda po šios kaukės tapo putlesnė.

Idro-Attiva Eye Hydro-Gel paakių gelis pamažino tamsius ratilus, su kuriais atrodžiau šiek tiek kaip zombis. Leido paakiams atrodyti gaivesniems, kaip po atostogų, nes panaikino nuovargio žymes. Ir taip, šį gelį taip pat panaudojau tris paras!

Veido oda

Prie viso to pasirinkau ir Indro-Attiva Deep Moisturizing Cream drėkinamąjį veido kremą, kuris suteikia apsaugos funkciją. Man buvo labai svarbu, kad šis kremas suteikia visapusišką apsaugą nuo oksidacinio streso bei užterštumo. Tokio tipo kremas idealiai tinka visų tipų odai (net ir sausai). Turbūt tos, kurios jau išbandžiusios tikrai pritars posakiui „ikoninis kremas“?!

Na, ir vieną iš trijų dienų savo veidą dar papildomai palepinau Micromagnetic Hyaluronic Acid Mask mikromagnetine kauke su hialurono rūgštimi. Hialurono rūgštis, „NMF complex®“ (natūralus drėkinamasis faktorius) ir cukrus, turintis didelę higroskopinę galią, veikia sinergiškai ir garantuoja „aktyvų poveikį“, kuris grąžina odai putlumą ir suteikia 72 valandas trunkančią hidrataciją. Taip pat labai patiko, kad kaukė naudoja daugybės specialiai išdėstytų mikromagnetų energiją ir aktyvina odos stimuliavimo procesą. Turėdama magnetinę galią, kaukė optimizuoja odos ląstelių metabolizmą ir kapiliarų mikrocirkuliaciją, lengvina skysčių bei toksinų pašalinimą ir stiprina odos savaimines regeneracines galias.

Veido oda

Collistar 72 valandų drėkinimas įkvėpė mane pasiduoti šiai trijų parų „ligotai“ veido odai. Šypsausi. Kaip gera, kad ne tik vidus džiūgauja, bet viskas spindi ir išoriniame sluoksnyje: apsaugotame, hidratuotame ir gaiviame. O jeigu taip visada? Kaip kiekvieną kartą sakau: viskas prasideda nuo rūpesčio ir meilės sau. Linkiu visada turėti kuo apsirengti, visur suspėti ir susikurti veido odos puoselėjimo ritualus. Tegul bijūnai žydi ne tik viduje, bet ir išorėje!

Užsakymo nr.: PT_77997361