Ingridos dosjė

Amžius – 41 metai
Ūgis – 167 cm
Svoris – 89 kg
KMI – 32
Diagnozė – 1-ojo laipsnio nutukimas

Projekto dalyviai

Startavo nelaukdama atsakymo

Jaunystėje Ingrida sverdavo 47-49 kilogramus. Kai per nėštumą priaugo net 26 kilogramus, numesti pavyko tik 7 kg. Nuo tada mažesnis už 50 kilogramų svoris liko praeityje.

Didžiausias svorio netekimas Ingridos gyvenime vyko prieš gerą dešimtmetį. Tuomet labai stipriai apribojusi maistą, gerdama daug arbatos, alindama savo organizmą ir negaudama būtinųjų maistinių medžiagų ji nuo 75 kilogramų sulieknėjo iki 57 kg. Svoris grįžo bumerangu.

Praėjusiais metais po lažybų Ingridai pavyko numesti 7 kilogramus, deja, svoris ir vėl sugrįžo. Išgirdusi, kad kolegės vyras per 3 savaites savarankiškai vartodamas „Nutriless“ produktus atsikratė 11 kilogramų, Ingrida ryžosi sudalyvauti atrankoje į projektą „21 pokyčių diena – grožiui ir sveikatai“. „Dabar jaučiu, kad galėčiau susiimti“, – per pirmąjį susitikimą kalbėjo Ingrida. Ir net nelaukdama atsakymo, ar įveikė projekto atranką, pradėjo vartoti „Nutriless“ produktus.

Projekto dalyviai

„Pusryčių nevalgau, – vos paklausta apie savo mitybos įpročius Ingrida išduoda ir pirmąją klaidą. – Bulvių stengiuosi nevalgyti, bet mėsą – bet kokią. Namo grįžtu po aštuonių, devintą ir VALGAU“.
Fizinis moters aktyvumas – kartą per savaitę lankomos elektrostimuliacijos ir limfodrenažinės procedūros. Sverdama mažiau Ingrida bėgiojo, varžybose įveikdavo 10 km distancijas, tačiau dabartinis svoris bėgiojimui per didelis.

Lieknėjimas pabaigos neturi

„Projektas ypatingas tuo, kad čia negalima nevalgyti, o reikia valgyti tam tikrus produktus, - klinikoje „Dietos sistema“ susitikusi su Ingrida sakė gydytoja dietologė doc. Edita Gavelienė. – Subalansuotos sudėties „Nutriless“ produktai ypatingi savo ilgalaikiškumu rinkoje. Jų tikslas – įvesti žmogų į ramybės būseną valgant normalų maistą ir suteikti pagalbą ekstrinėse situacijose, kuo pakeisti įprastą maistą, kai negalite jo pavalgyti“.

Anot E. Gavelienės, vienas iš svarbių svorio mažinimo ypatumų yra tai, kad proceso pabaigos neturėtų būti. Jei kažkas pradedama, galvoje mintis reikia dėliotis taip, kad tai darysiu visą laiką.
„Labai gerai, kad nuo pat pradžios vartodama „Nutriless“ produktus Ingrida turi reguliariai valgyti, - pabrėžia gydytoja dietologė. – Kitaip tariant, privalote planuoti savo valgymų laiką, šis įprotis turės išlikti ir projektui pasibaigus“.

Projekto dalyviai

Vertindama Ingridos kūno masės analizę, E. Gavelienė rekomendavo jai netekti 5 kg riebalinio audinio, o bendro svorio reikėtų netekti dvigubai – apie 10 kg. Gydytojos dietologės nuomone, išlipti iš 80 kg būtų puiku, o jei pavyktų priartėti prie 75 kg, Ingridai tai būtų idealus svoris. „Polinkis priaugti papildomų kilogramų niekur nedingsta, todėl geriausia turėti savo komforto svorį, kurį lengviausia išlaikyti, - sakė E. Gavelienė. - Kiekvienas numestas kilogramas sumažina jūsų ramybės kalorijų poreikį, be to, kas 10 metų tas kalorijų poreikis dar mažėja. Liesėjant šį poreikį mažinate papildomai“.

Užsakymo nr.: PT_77941367

Dalintis
Nuomonės