Šiais metais leidau sau įsisvajoti apie dovanas, kurių norėčiau, ir kartu su „Berry“ paruošiau net penkis skirtingus dovanų idėjų sąrašus mamos dienos proga. Tikiuosi, kad mano idėjos padės renkantis dovaną mamai, juk jei mama svajoja apie naują sofą (kad ir geltoną), o Tu gali jai tai padovanoti – gal Mamos diena ir yra ta proga?

PASTELINĖ ROŽINĖ

Mamai, mėgstančiai ramias spalvas, gal truputį romantikei. Kurdama šį dovanų idėjų koliažą galvojau apie ramius vakarus su knyga ir mėgstamos arbatos puodeliu.

Berry baldai

1. Fotelis, 2. Pledas, 3. Kvapas namams, 4. Stalelis, 5. Puodelis

NATŪRALUMAS

Sako, kad natūralumas, žemės spalvos ir natūralios medžiagos grįžta į madą. Man rodosi, kad tokie dalykai kaip linas ir medis iš mados niekada neišeina. Mamai, vertinančiai natūralius dalykus, turėtų patikti idėjos iš šio sąrašo. Baro kėdę čia įtraukiau galvodama apie savo mamą – valgyti gaminti ji mėgsta sėdėdama, o tokia kėdė turėtų puikiai tam tikti.

Berry baldai

1. Krepšys daiktams, 2. Lininė staltiesė, 3. Virtuvinė pirštinė ir puodkelė 4. Puodelis su lėkštute, 5. Indelis su įrankiais, 6. Baro kėdė

RYŠKI GELTONA

Šiame sąraše – mano pradžioje minėta geltona sofa. Ir aplink ją dalykus sudėliojau galvodaman kaip į vazas pamerkčiau gėlių, pavasarį – žydinčių šakų, rudenį – gerberų. Dovanos iš šio sąrašo labai tiktų drąsiai, ryškiai mamai. O gal tai, kuri svajoja tokia būti?

Berry baldai

1. Šviestuvas, 2. Trivietė sofa, 3. Geltona stiklinė vaza, 4. Turkio spalvos vaza 5. Stalelis

BALTA RAMYBĖ

Be abejo, priešingybė ryškioms spalvoms yra balta. Baltus daiktus lengva derinti interjere, o šiuos daiktus surinkau galvodama apie laiką sau, kurio dažnai mamai trūksta. Truputį daugiau miego, truputį grožio procedūrų ar tiesiog ramaus pabuvimo su savimi, sau patinkančioje aplinkoje.

Berry baldai

1. Reprodukcija, 2. Rėmelis nuotraukoms, 3. Tualetinis staliukas, 4. Veidrodis, 5. Puodelis su lėkštute, 6. Patalynės komplektas

RAUDONI AKCENTAI

Paskutines dovanų idėjas surinkti mane įkvėpė pietūs pas mamą. Net jei pati esi mama, dažnai būna taip, kad mamos patiekalai ir lieka patys skaniausi.

Berry baldai

1. Pietų lėkštės, 2. Daiktadėžė, 3. Vaza, 4. Apvalus stalas, 5. Kilimas, 6. Servetėlių žiedas, 7. Dekoratyvinis augalas

Jei vis dar nežinai ką padovanoti mamai Mamos dienos proga, tikiuosi mano surinktos dovanų idėjos bus gera pagalba. Visus daiktus gali rasti Berry parduotuvėse. Mano patarimas, kol dar yra truputį laiko – paklausk mamos, ko jai šiuo metu labiausiai norėtųsi, gal tai bus užuomina ko ji norėtų dovanų. Svarbiausia juk – kalbėtis ir klausyti.

Užsakymo nr.: PT_77872371