„Naujausias mūsų produktas – mobilioji programėlė „Draudometras“. Ji leidžia sustabdyti draudimo apsaugą bei įmokas nuo vienos dienos iki pusės metų. Taip klientas moka tik už tas dienas, kuomet realiai naudojasi paslauga,“ – pasakojo „Edrauda“ direktorė Rima Kazlauskaitė. „Viskas prasidėjo mums pasiūlius galimybę automobilio civilinio draudimo kainą išskaidyti mėnesiais ir įtraukti į mobilaus telefono sąskaitą. Vieninteliai turėdami tokį unikalų apmokėjimo būdą sprendėme kaip jį dar labiau patobulinus, taip gimė draudimo pagal poreikį idėja.“

Pašnekovė tikina, kad panaudojimo būdų begalė. Sustabdyti automobilio civilinį draudimą galima tuomet, kai transporto priemone nesinaudojama, pvz. išvykus atostogauti ar automobiliui sugedus. Paslauga taip pat turėtų patikti motociklų bei automobilių be stogo savininkams – šaltuoju metų laiku tereikės spustelėti sustabdymo mygtuką ir už stovėjimą garaže paprasčiausiai nemokėti.

„Kaip tai veiks? Tiesiog įsijungsite mobiliąją programėlę, joje bus matoma kaina už kiekvieną aktyvią dieną. Nurodysite laikotarpius nuo ir iki kada transporto priemonės nenaudosite, būtent už šį laiką nemokėsite nė cento. Draudimas vėl įsijungs automatiškai, tai dienai kurią nurodėte. Viskas sukonstruota taip patogiai, kad bet kada galėsite matyti pilną kalendorių ir matyti už ką mokate,“ – pasakojo R. Kazlauskaitė.

Primename, kad seimui pritarus saugaus eismo automobilių keliais įstatymo pataisai, jau nuo šių metų liepos 1 d. vairuotojams su savimi užteks turėti vairuotojo pažymėjimą, asmens tapatybės kortelę arba pasą, rašoma pranešime žiniasklaidai. Edrauda.lt draudimas internetu tampa dar patrauklesnis ir patogesnis kiekvienam vairuotojui.

Užsakymo nr.: PT_77723589