Pasak specialistės, 2018-aisiais vis dar madingi rotango baldai, rotangas derinamas su tikmedžiu ar metalu. Visgi, jei įsigyjant lauko baldus mada jums nė motais – pirmiausia I. Gruzdinė pataria savo poreikius papasakoti parduotuvės konsultantui.

„Viskas priklauso nuo kiekvieno pirkėjo poreikių. Skandinaviškose „Jysk“ parduotuvėse dirba kompetetingi konsultantai, kurie puikiai perpranta klientų poreikius ir padeda jiems išsirinkti būtent tai, kas labiausiai tinka: ar ieškote lauko baldų savo mažam balkonėliui, ar terasos baldų visai šeimai“, – sako specialistė.

„Jysk“ lauko baldai

Pasak I. Gruzdinės, renkantis baldus taip pat svarbu pagalvoti apie jų priežiūrą: ar esate pasiryžę kasmet iš naujo impregnuoti medinius lauko baldus, ar visgi norite rinktis mažai dėmesio ir priežiūros reikalaujantį rotangą.

„Taip pat atkreipkite dėmesį, kad jei turite mažą erdvę, tuomet protingiausia rinktis sulankstomas kėdes, o jei didelę, vertėtų pagalvoti apie kelių padėčių atgal atlenkiamas kėdes, kurios suteiks daugiau komforto po gardžios vakarienės ar pietų. Didelėje terasoje taip pat galima rinktis kampinius baldus, interjerą puošti pagalvėlėmis“, – siūlo specialistė.

„Jysk“ lauko baldai

Vertėtų nepamiršti ir vėsių vakarų, kuriems I. Gruzdinė pataria iš anksto pasirūpinti įvairiausiais pledais, kurie interjerui suteiks jaukumo bei padės nesušalti.

Vertinantiems ilgaamžiškumą ir patvarumą specialistė pataria rinktis baldus iš aliuminio ir rotango arba aliuminio ir kietmedžio (eukalipto ar tikmedžio) derinių. „Tokio tipo baldai tarnaus daugybę metų“, – tikina I. Gruzdinė.

Tiems, kurie nenori lauko baldų priežiūrai skirti daug dėmesio, specialistė rekomenduoja rinktis rotango baldus – jie ilgaamžiai ir lengvai prižiūrimi. Rotango baldai turėtų būti valomi drėgnu audiniu, o medžiaginė baldo dalis – pagal ant jos nurodytą valymo instrukciją.

„Jysk“ lauko baldai

Mėgstantys natūralumą ir patvarumą gali rinktis medinius baldus, tačiau jiems reikės daugiau priežiūros. I. Gruzdinė pažymi, kad medinius baldus reikia impregnuoti du kartus per metus: pavasarį, prieš juos išnešant į lauką, ir rudenį – prieš sandėliuojant.

Paklausta apie triukus, kurie padės senus lauko baldus „atgaivinti“ dar bent sezonui, specialistė pataria pasitelkti įvairias pagalvėles ir pledus. Jei reikia, pakeiskite pagalvėlių apvalkalus, taip gerokai atšviežinsite interjerą. Jei baldai mediniai – pirmiausia juos gerai nuvalykite ir pakeiskite detales, kurios jau stipriai nusidėvėjusios.

Daugelis žmonių įsitikinę, kad lauko baldai – brangi investicija, tačiau specialistė tikina, kad savo terasą ar balkoną įsirengs įvairiausių poreikių pirkėjai su skirtingu biudžetu.

„Jysk“ lauko baldai

„Jysk“ parduotuvėje pirkėjai gali rasti įvairiausių sprendimų skirtingomis kainomis. Pavyzdžiui, baldų rinkinį balkonui galima rasti už 39,99 eurus, o baldų komplektas vakarienei su keturiomis kėdėmis kainuos nuo 199 eurų. Tuo tarpu gražius bei jaukius kampinius baldų komplektus įsigysite nuo 599 eurų“, – apie pasirinkimo galimybes pasakoja I. Gruzdinė.

Užsakymo nr.: PT_77586763