Viniliniai paviršiai

Žmonės, kurie mena 90-uosius žino, kad nė viena tų laikų popdievaitė, supermodelis ar tiesiog „celebrity“ neapsiėjo be vinilinių drabužių. Iš šio blizgaus, lyg šlapio, lyg laku padengto audinio buvo siuvamos madingiausios kelnės, sijonai, lietpalčiai ir kone liemenį siekiantys ilgaauliai batai. Ir žinote ką? Visa tai 2018-aisiais sugrįžta su trenksmu! Kas gali sau leisti atrodyti tarsi 90-ųjų MTV dievaitės, tegul renkasi ekstremalius variantus. Nuosaikesnėms tiks, pavyzdžiui, solidūs „Ivo Nikkolo“ modeliai. Žinoma, technologijos gerokai patobulėjo, dabar tai natūralus lino ir medvilnės audinys, padengtas efektingu sluoksniu.

Lietpaltis

Drabužis, tapęs mados ikona, yra vienas svarbiausių pirkinių ir šį pavasarį. Lietpalčiai išpopuliarėjo dar I pasaulinio karo metais, kai buvo pasiūti britų kareiviams. Praėjo daugiau nei 100 metų, o jų forma mažai tepakito, ir jie vis dar yra „must have“. Rinkitės visų laikų klasiką – smėlio spalvos lietpaltį, nuosaikųjį chaki arba efektingą raudoną.

Ilgos liemenės

Įprasta, kad liemenės dėvimos su marškinėliais ir džinsais ar tamprėmis, jos dera ant suknelių ir pan. Šis patogus drabužis universalus – pavasarį ir vasarą, kai šilumos daugiau, jis gali būti dėvimas ir atskirai. Madingiausios šį pavasarį – ilgos liemenės. „Monton“ dizaineriai jas siūlo dėvėti sujuosiamas puošniu diržu.

„Monton“ 2018 pavasario-vasaros kolekcija.

Gėlėti drabužiai

Mados podiumai šį pavasarį – tikra gėlių fiesta! Madingiausi raštai neapsiriboja tik gėlių žiedeliais – išraiškingai pinasi ir vejasi visos augalo stiebo detalės. Gėlėmis puošiamos striukės, kostiumėliai, suknelės – viskas, kas tik įmanoma. Drąsiausias mados sekėjas „Monton“ dizaineriai drąsina nebijoti skirtingų gėlių raštų viename derinyje.

Beje, vienas svarbiausių pirkinių sąraše yra ir gėlėmis pražydęs paltas.

Juoda-balta sugrįžimas

Nors šie deriniai niekada neprarado svarbos, šį pavasarį ir vasarą juoda ir balta tema išsikovojo ypač svarbią vietą. Praktiškos moterys gali lengviau atsikvėpti – ši investicija visada atsipirks! Juodai balti deriniai yra itin universalūs. Tinka pačioms įvairiausioms progoms ir akimirksniu suteikia elegancijos.

Užsakymo nr.: PT_77544521

Dalintis
Nuomonės