Fabrikas apdovanojamas kiekvienais metais

„Kėdainių konservų fabrikas“ šiais metais pelnė net penkis populiariausios prekės apdovanojimus, o iš viso jų turi net aštuonis. Praėjusiais metais buvo apdovanoti naminiai krienai ir majonezas – BE KONSERVANTŲ. Metais anksčiau – „Pikantiška“ lašiša sumuštiniams. Šiais metais populiariausiomis „Kėdainių konservų prekėmis tapo marinuoti kelmučiai, KĖDAINIŲ naminiai krienai, aviečių uogienė, kietojo sūrio užtepėle su česnakais ir pikantiška lašiša sumuštiniams.

Lašišos užtepėlė

„Didžiausias apdovanojimas kiekvienai įmonei, o mes, žinoma, nesame išimtis – tai kliento įvertinimas, žinia, jog būtent mūsų technologų sukurtas ir ištobulintas gaminys yra pirkėjų mėgstamas ir vertinamas. Šiais metais konkurse dalyvavo 32 Lietuvos ir užsienio tiekėjai bei gamintojai, tad apdovanojimų vakarą būti tarp daugelio kolegų, kurių, beje, susirinko keli šimtai, buvo be galo smagu, o atsiimti apdovanojimus net už du gaminius – didelė garbė ir įvertinimas“ – pasakojo vieno didžiausių Lietuvoje „Kėdainių konservų fabriko“ komercijos direktorius Šarūnas Baikštys. Jis pripažino, jog kiekvienas laimėjimas, įvertinimas skatina tobulėti, nes išsaugoti aukštas pozicijas yra gerokai sunkiau nei apdovanojimą pelnyti pirmąjį kartą. Ir, panašu, jog dirbantieji šiame fabrike yra atkaklūs bei siekia savų tikslų, nes populiariausi „Kėdainių konservų fabriko“ produktai, tarkim, aviečių uogienė, išlieka paklausūs daugelį metų.

Aviečių uogienė

Kartu norime pasidžiaugti ir naujai sukurtais produktais, pavyzdžiui, kietojo sūrio užtepėlė su česnakais rinkoje pasirodė tik 2017 metų kovo mėnesį ir per 2017 metus buvo taip pamėgta vartotojų, jog tapo populiariausia preke 2017. „Negana to, vos prieš kelis mėnesius iš premjero rankų atsiėmėme ir Lietuvos metų gaminio aukso medalį. Tad didžiuotis tikrai yra kuo, nes pastaruoju metu „Kėdainių konservų fabrikas“ plečia ekporto kryptis ir galime drąsiai teigti, jog Lietuvos pirkėjų pamėgti produktai užsienio šalyse vertinama ne ką mažiau, nes 2017 metų pabaigoje Valstybinei maisto ir veterinarijos tarnybai atlikus išsamų patikrinimą „Kėdainių konservų fabrike“ ir patikrinus visų kategorijų: majonezų, konservuotų agurkų, sriubų, padažų, uogienių receptūras ir technologiją nustatyta, jog tiek Lietuvos tiek užsienio pirkėjams šis fabrikas tiekia tos pačios receptūros bei kokybės produktus, atitinkančius aukščiausius kokybei keliamus reikalavimus.“ – apie populiariausius šių metų gaminius pasakojo „Kėdainių konservų fabriko“ komercijos direktorius Šarūnas Baikštys.

Šarūnas Baikštys

Kokybės rodiklis – kliento vertinimas

„Mes džiaugiamės, kad populiariausios prekės rinkimuose yra remiamasi būtent pirminiais prekybos tinklų pateiktais duomenimis. Tiksliai žinome visų pardavimų kiekius ir tai leidžia mums suprasti, kad pirkėjai iš tiesų mėgsta ir vertina „Kėdainių konservų fabriko“ gaminius. Džiugina ir tai, kad kiekvienais metais mūsų įmonės gaminiai yra išrenkami populiariausiu produktu, o dar smagiau, kad mėgiamiausiųjų yra net keletas. Pastebime, jog pastaruoju metu sparčiai populiarėja užtepėlės, žmonės skuba ir ne visada randa laiko gaminti, tad naujasis mūsų gaminys – tikro lietuviško kietojo sūrio užtepėlė su česnakais – rinkoje, beje, pasirodžiusi visai neseniai, jau spėjo pelnyti pirkėjų simpatijas ir pripažinimą. Nesvarbu, ar ją tepsite ant prancūziško batono, o gal skanausite su kepta duona ar duonos lazdelėmis, ji visuomet bus paties geriausio skonio ir patiks visai šeimai bei netikėtai užsukusiems svečiams“ – sako „Kėdainių konservų fabriko“ marketingo vadovas Vytautas Kubolis ir priduria, kad šis gaminys jo paties namuose taip pat esti mėgiamiausiųjų sąraše. Kalbėdamas apie kitą šių metų populiariausiąjį gaminį – aviečių uogienę – V. Kubolis atskleidžia, jog nors fabriko ištakos siekia 1944 metus, bet nuo tada kai šis gardėsis pradėtas gaminti, iki šiandien, jis gaminamas naudojant tradicinę receptūrą (tikras uogas ir cukrų), gamybos technologiją ir išliko nepakitusio klasikinio skonio.

Vytautas Kubolis

Beje, itin svarbu paminėti, jog visus, konkurse dalyvavusius produktus, vertino Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba, taip pat Valstybinės vartotojų teisių apsaugos tarnyba. Institucijų ekspertai patvirtino, kad produktai, kurie bus pažymėti etikete „Populiariausia prekė 2017“, yra visiškai saugūs ir nepriekaištingos kokybės.

Majonezas be konservantų

Užsakymo nr.: PT_77539071