Pirmojo lieknėjimo ir sveikos gyvensenos projekto etapo metu Lina ir Marius 10 dienų vartoja vien labai mažo kaloringumo „Nutriless“ produktus. Jais pora pakeičia visus įprastus dienos valgymus – Lina 5, o Marius 6 kartus per dieną geria kokteilį arba valgo sriubą. Nors kalorijų abu gauna palyginti nedaug, tačiau organizmą aprūpina visomis būtinomis maistinėmis medžiagomis, vitaminais ir mineralais. Vėliau laikysis specialiai jiems sudaryto mitybos plano ir „Nutriless“ produktus derins su įprastu maistu. Kartu pora geria daug vandens, stengiasi būti fiziškai aktyvūs – daug vaikščioti ar pasirinkti kitą aktyvumo būdą.

Daug laiko virtuvėje praleidžiantis ir šeimai maistą dažnai ruošiantis Marius atvirai pasakoja apie savo mitybos įpročius: „Skanu man tai, kas riebu. Be padažo patiekalų neįsivaizduoju, daržovės turi būti su majonezu“. Todėl nereikėtų stebėtis, kad iki projekto „21 pokyčių diena – grožiui ir sveikatai“ starto likus kelioms dienoms Marius valgė be sustojimo. „Pavalgau, pasikratau, ir vėl einu prie šaldytuvo“, - neslepia vyras.

Marius

Kad pirmoji projekto savaitė nebuvo lengva, neslepia ir Lina: „Kai namuose du tokie nevalgantys... Labai džiugina, kad esu ne viena, kad darome tai dviese su vyru. Bet nuo trečios dienos namuose jaučiamas emocinis pokytis. Mažiau kalbų ir juoko. Bendraujame gražiai, bet tuo pačiu ir nelendame vienas į akis. Dabar vyras kaip žvėris. Alkanas žvėris, kurio pykdyti nevalia. Vakar vakare žingsnius rinkau ir aplink rajoną ratus sukau viena“.

Marius - buvęs irkluotojas, tačiau į sporto salę nebeužsuka. Startavęs projekte ir susitikęs su jo dalyvius konsultuojančiu „GetFit“ sporto akademijos treneriu Liutauru Kasparavičiumi iš garažo kampo išsitraukė irklavimo treniruoklį, kuris kelis metus sulūžęs ir apaugęs dulkių sluoksniu stovėjo kampe. Ir suremontavo. „Juk reikia kažkuo užsiimti laisvu laiku, kurio lieka vietoj maisto gaminimo ir šaldytuvo varstymo, - šypsosi Lina. - Kol kas prie televizoriaus sėdėti per sunku. Nes ten norisi užkandžiauti“.
Vilnietė juokauja, kad jeigu du alkani maisto narkomanai išgyvens po vienu stogu tas 10 dienų ir nesusipyks, tai dviese jie gali išgyventi viską. Ar pavyko Linai ir Mariui išgyventi 10 dienų ir daug daugiau, sužinosite netrukus.

Užsakymo nr.: PT_77524937

Dalintis
Nuomonės