Loretos dosjė starto išvakarėse:

Amžius: 44 metai
Ūgis: 168 cm
Svoris: 83 kg
KMI: 29,5 (nutukimas)
Rekomenduojamas svoris: 71 kg
Beprasidedantis riebalinio audinio kaupimasis vidaus organuose
Metabolinis amžius: 54 metai
Kūno apimtys: krūtinė – 107 cm, liemuo – 94 cm, klubai – 112 cm.

Loreta

Linos dosjė starto išvakarėse:

Amžius: 41 metai
Ūgis: 170 cm
Svoris: 76 kg
KMI: 26,3 (antsvoris)
Rekomenduojamas svoris: 70 kg
Beprasidedantis riebalinio audinio kaupimasis vidaus organuose
Metabolinis amžius: 45 metai
Kūno apimtys: krūtinė – 92 cm, liemuo – 80 cm, klubai – 108 cm.
Lina (kairėje) ir Loreta (dešinėje)

Lina: Savaitgalį prieš startą kankino didelis stresas žiūrint į „Nutriless“ produktų dėžutes – kaip reikės išgyventi. Kiekviena valanda arčiau starto tarsi vertė atsivalgyti į priekį. Kartu su vyru svarstėme, kokie esame ligoniai, stresuojantys kaip narkomanai, kas bus, kai negausime maisto.

Tačiau šiandien atsikėliau pakilia nuotaika, pasisvėriau, nusifotografavau. Geras jausmas, kad jau prasidėjo.

Loreta: Iš esmės mano fizinė būklė gera. Tačiau jaučiu didelį diskomfortą dėl to, kad negaliu prisikimšti skrandžio ir kramtyti. Todėl į kokteilį ryte dedu šaukštą iš vakaro išmirkytų linų sėmenų, o į pietinį kokteilį – chia sėklų. Man reikia to jausmo “krimst krimst”, bandau save apgauti.

Alkį pradedu jausti po kokteilio praėjus maždaug po 1-1,5 valandos. Padeda išgyventi tai, kad į šią situaciją žiūriu kaip į žaidimą. Aš žaidžiu žaidimą „Išgyvenk mėnesį kitaip”.

Labiau man sunku psichologiškai. Kai negali užkandžiauti, varstyti šaldytuvo ir ieškoti spintelėse ko nors skanaus, atsiranda labai daug laisvo laiko, ir nežinai, ką veikti. Keičiasi visa dienotvarkė. Nereikia gaminti, sėdėti prie stalo. Panašus jausmas kaip metus rūkyti. Daugeliui juk trūksta ne nikotino, o paties veiksmo: išeiti į lauką, pasiimti cigaretę, prisidegti, išpūsti dūmą.

Turi praeiti šiek tiek laiko, kad vieną įprotį pakeistų kitas, kad išmoktum malonumą įžvelgti ne bulvinių blynų lėkštėje, o kažkur kitur.

Loretos startas

Lina: Noriu valgyti.. Ne prisišveisti, bet kramtomo daikto.
Jaučiuosi kaip pūkas, bet svoris stovi vietoje. Jaučiu prie stuburo pridžiūvusį skrandį kiekvieną mielą minutę.

Šiandien darbe kolegės tariasi pirkti pyragą ir pavaišinti visus desertu po pietų. O aš pasidėjus sriubos pakelį prieš nosį žvilgčioju į laikrodį ir laukiu kol sužibės tie išganingi skaičiai: 11.00 val.
Bet aš žinau, kad tai padarysiu. Įrodysiu sau. Ir tai yra pati didžiausia motyvacija. Vis kartoju, kad iš tiesų nieko tokio mano gyvenime neįvyko. Visi šeimos nariai sveiki, namai šilti, pinigų duonai ir sviestui užtenka. Aš tik neėdu. Bet šiai dienai Maslow piramidės struktūra sujudinta. Darosi sunku džiaugtis gyvenimo pasiekimais ir savirealizacijos galimybe, kai paprasčiausiai nori VALGYTI.

Lina

Loreta: Dar man labai patinka, kad su „Nutriless“ rankinuke vietos žymiai daugiau.

Užsakymo nr.: PT_77497195

Dalintis
Nuomonės