Reikės:
- 1 pak. SANTA MARIA tortilijų
- 1 pak. SANTA MARIA FAJITA prieskonių mišinio
- 500 g maltos jautienos
- 2 valg. š. aliejaus
- 200 g konservuotų pomidorų savo sultyse
- 100 g raudonųjų pupelių
- 100 g tarkuoto sūrio
- 1 supjaustyto svogūno
- 40 g sviesto
- 100 ml vištienos sultinio
- 1 kubeliais supjaustytos raudonos paprikos
- 2 skiltelių česnako
- 1 ryšulėlio susmulkintų kalendrų
- 1 ind. SANTA MARIA mirkomojo čederio sūrio padažo
- ½ žaliosios citrinos
Patiekimui:
- Jūsų mėgstamų daržovių salotų
- 1 ind. SANTA MARIA TEX MEX mirkomojo padažo
- 1 ind. SANTA MARIA švelnaus TACO padažo
Gaminame:
- Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus ir sudedame supjaustytus svogūnus su česnakais bei apkepame.
- Įdedame gabalėlį sviesto ir pamaišome.
- Sudedame maltą jautieną ir įberiame FAJITA prieskonių mišinio. Leidžiame šiek tiek pakepti mėsai.
- Įpilame vištienos sultinio ir leidžiame 2-3 minutes pasitroškinti.
- Vėliau sudedame konservuotus pomidorus, pupeles ir raudonąją papriką. Šiek tiek pakepame bei leidžiame nugaruoti skysčiui.
- Užtepame ant tortilijų sūrio padažo, dedame mėsos įdarą, smulkintas kalendras, šiek tiek apibarstome tarkuotu sūriu ir viską suvyniojame.
- Kepame tortilijas gerai įkaitintoje keptuvėje, kad suvyniojimo linija būtų apačioje, nes tai apsaugos nuo išsivyniojimo.
- Patiekite su jūsų mėgstamomis daržovių salotomis ir TEX MEX mirkomuoju bei švelniu TACO padažu.
Skanaus!
Užsakymo nr.: PT_77392291
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (40)