Reikės:
- 400 g maltos jautienos
- kubeliais pjaustytos paprikos
- kubeliais pjaustyto svogūno
- 1 pak. SANTA MARIA FAJITA prieskonių mišinio
- 1 ind. SANTA MARIA CHUNKY SALSA padažo
- 1 pak. SANTA MARIA tortilijų
- 1 ind. SANTA MARIA mirkomojo čederio sūrio
- 50 g konservuotų avinžirnių
- 50 g konservuotų raudonųjų pupelių
- 300 g tarkuoto čederio sūrio
- kelių šakelių smulkintų kalendrų
Grietinės padažui:
- 100 ml grietinės
- SANTA MARIA FAJITA prieskonių mišinio
- žaliosios citrinos skiltelės
Salotoms:
- ryšulėlio salotų lapų
- 5–6 vnt. pusiau perpjautų vyšninių pomidorų
- griežinėliais pjaustytos saldžiosios paprikos
- 2 valg. š. SANTA MARIA TEX MEX mirkomojo padažo
Gaminame:
- Ruošiame mėsos įdarą. Prikaistuvyje įkaitintame aliejuje apkepame maltą jautieną.
- Į mėsą dedame smulkintą svogūną ir papriką. Išmaišome, beriame SANTA MARIA FAJITA prieskonių mišinį. Įdarą gardiname SANTA MARIA CHUNKY SALSA padažu.
- Kai mėsa beveik iškepusi, dedame avinžirnius ir raudonąsias pupeles.
- Tortilijas ištepame mirkomuoju čederio sūriu, dedame paruoštą mėsos įdarą ir suvyniojame enčiladas.
- Jas dedame į kepimo indą, aptepame SANTA MARIA CHUNKY SALSA padažu ir apibarstome tarkuotu čederio sūriu.
- Enčiladas kepame 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10–15 minučių.
- Kol kepa enčilados, paruošiame grietinės padažą. Grietinę sumaišome su SANTA MARIA FAJITA prieskonių mišiniu ir išspaudžiame žaliosios citrinos sulčių. Viską gerai išmaišome.
- Iškepusias enčiladas patiekiame su grietinės padažu. Prie jų puikiai tinka salotos su pomidorais ir paprikomis, pagardintos SANTA MARIA TEX MEX mirkomuoju padažu.
Skanaus!
Užsakymo nr.: PT_77392255
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją