Reikės:

  • 400 g maltos jautienos
  • kubeliais pjaustytos paprikos
  • kubeliais pjaustyto svogūno
  • 1 pak. SANTA MARIA FAJITA prieskonių mišinio
  • 1 ind. SANTA MARIA CHUNKY SALSA padažo
  • 1 pak. SANTA MARIA tortilijų
  • 1 ind. SANTA MARIA mirkomojo čederio sūrio
  • 50 g konservuotų avinžirnių
  • 50 g konservuotų raudonųjų pupelių
  • 300 g tarkuoto čederio sūrio
  • kelių šakelių smulkintų kalendrų

Grietinės padažui:

  • 100 ml grietinės
  • SANTA MARIA FAJITA prieskonių mišinio
  • žaliosios citrinos skiltelės
Miss Sheep gamina jautienos enčiladas

Salotoms:

  • ryšulėlio salotų lapų
  • 5–6 vnt. pusiau perpjautų vyšninių pomidorų
  • griežinėliais pjaustytos saldžiosios paprikos
  • 2 valg. š. SANTA MARIA TEX MEX mirkomojo padažo

Gaminame:

  1. Ruošiame mėsos įdarą. Prikaistuvyje įkaitintame aliejuje apkepame maltą jautieną.
  2. Į mėsą dedame smulkintą svogūną ir papriką. Išmaišome, beriame SANTA MARIA FAJITA prieskonių mišinį. Įdarą gardiname SANTA MARIA CHUNKY SALSA padažu.
  3. Kai mėsa beveik iškepusi, dedame avinžirnius ir raudonąsias pupeles.
  4. Tortilijas ištepame mirkomuoju čederio sūriu, dedame paruoštą mėsos įdarą ir suvyniojame enčiladas.
  5. Jas dedame į kepimo indą, aptepame SANTA MARIA CHUNKY SALSA padažu ir apibarstome tarkuotu čederio sūriu.
  6. Enčiladas kepame 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10–15 minučių.
  7. Kol kepa enčilados, paruošiame grietinės padažą. Grietinę sumaišome su SANTA MARIA FAJITA prieskonių mišiniu ir išspaudžiame žaliosios citrinos sulčių. Viską gerai išmaišome.
  8. Iškepusias enčiladas patiekiame su grietinės padažu. Prie jų puikiai tinka salotos su pomidorais ir paprikomis, pagardintos SANTA MARIA TEX MEX mirkomuoju padažu.

Skanaus!

Jautienos enčilados

Užsakymo nr.: PT_77392255