Kinijos technologijų kompanijos „AI-Tech“ sukurta robotė į pasaulį atkeliavo su viena misija – tapti partnere vienišiams. Kai kuriose šalyse sekso robotės dėmesio sulaukia jau kelerius metus, tačiau Lietuvoje tai bus pirmas kartas. Susipažinti su Ema nuo šiandien galima Vilniaus „Akropolyje“ esančioje „Elektromarkt“ parduotuvėje.

„Mes pirmieji Lietuvoje atvežame robotę Emą į šalį. Tai – tikrai įspūdingas kūrinys, kuris padeda pamiršti, kas yra vienatvė. Technologijos tobulėja, o mes džiaugiamės, kad galime tai pristatyti ir lietuviams. Lietuvoje tokios robotės nusipirkti dar negalima, tačiau savo vienišiems klientams siūlome kelis kitus būdus, padėsiančius išgyventi Valentino dieną“, – sako Edvardas Brazaitis, „Elektromarkt“ rinkodaros projektų vadovas.


Antiromantiška muzika visur su jumis

Šiandien muziką galima nešiotis visur su savimi. Per Valentino dieną visur skambanti romantiška muzika be poros likusį žmogų gali privesti iki tikrai liūdnos būsenos. Vis dėlto šią situaciją galima pakeisti su nešiojama bluetooth kolonėle. Pasiruoškite anti-romantiškos muzikos bagažą, įsikelkite jį į savo telefoną ir skleiskite anti-romantišką muziką sau ir aplinkiniams – garantuojame, pasijusite geriau.

„Belaidės mažos kolonėlės pastaruoju metu yra itin mėgstamos įvairaus amžiaus žmonių. Ir ne be reikalo: jų garso kokybė yra neįtikėtinai gera, jas lengva nešiotis, baterija laiko ilgai, dizainas – toks, kad kartais kolonėlė tampa aksesuaru. Be to, belaidžių kolonėlių pasirinkimas yra itin platus – sau tinkamos kainos, dizaino ir dydžio kolonėlę gali rasti kiekvienas“, – komentuoja E. Brazaitis.

Trumpam pamirškite save fotografuodami kitus

Valentino dieną ištverti galima ir kitaip – nukreipiant mintis į kitus dalykus. Vienu jų gali tapti fotografija. Net jei ir manote, kad visiškai nemokate fotografuoti – pabandykite. Šiandien siūlomi sisteminiai fotoaparatai viską padaro už jus, tad fotografu tapti gali kiekvienas. Ką su tokiu fotoaparatu veikti per Valentino dieną? Pirma, išvykti iš miesto; antra, nukeliauti į nedidelį miestelį ar kaimelį – ten žmonės mažiau švenčia Valentino dieną; ir trečia – fiksuoti aplinką ir svetimus gyvenimus taip kiek pamirštant savąjį.

„Fotoaparatų pasirinkimas šiandien yra milžiniškas. Nuo paprastų, skaitmeninių, iki veidrodinių. Vis dėlto dabar itin populiarūs yra sisteminiai fotoaparatai. Jie yra maži ir patogūs, tačiau fotografuojantys itin gera kokybe. Tokiais fotoaparatais lengva naudotis ir kiekvienas gali likti patenkintas savo fotografavimo rezultatais“, – pasakoja E. Brazaitis.

Nauja Valentino diena – naujas tu

Vieni pažadus sau galvoja per naujuosius, bet jei Valentino diena jums neturi prasmės, o naujametiniai pažadai atrodo nuvalkiota, sugalvokite kitą funkciją Valentino dienai. Keiskite save! Jei tądien esate vienas, galbūt galima kažkaip pakeisti situaciją? Išmani apyrankė čia gali padėti – motyvuoja judėti, bėgti, eiti ar kitaip sportuoti. Nebėgiojate ir to nemėgstate? Pabandykite per Valentino dieną. Bus sunku, pavargsite ir norėsite griūti į lovą, bet fizinis nuovargis padeda atsikratyti emocinių kankynių dėl vienišos Valentino dienos.

„Išmanių aktyvumą sekančių apyrankių ir išmaniųjų laikrodžių pasirinkimas šiandien – itin didelis. Ir tai nėra tik žaisliukas technologijų mėgėjams – šį prietaisą perka visi: ir paaugliai, ir sportininkai, ir mamos, ir senjorai. Priežastis paprasta – jis tikrai motyvuoja daugiau judėti, fiksuodamas, kiek žingsnių, kilometrų nueinama, kiek kalorijų suderinama, kiek laiko per dieną būnama aktyviai. Be to, tam tikri modeliai seka ir miego kokybę, kas padeda susireguliuoti savo paros ritmą ir pagerinti gyvenimo kokybę“, – sako E. Brazaitis.

Užsakymo nr.: PT_77170631