Lieknėti privertė aplinkiniai ir sunkesnis tapęs judėjimas

Paprastai norint sulieknėti reikia stipraus paskatinimo, kuris priverstų žengti pirmąjį žingsnį. Asta prisipažįsta, jog būdama studentė niekada nepagalvojo, kad kažkada turės bėdų dėl antsvorio. Tačiau vėliau, sulėtėjus medžiagų apykaitai, svoris pradėjo augti. „Kad turiu pradėti mesti svorį, galutinai supratau tuomet, kai aplinkiniai ėmė klausinėti, ar aš ne nėščia. Patikėkite, nebuvo smagu“, – juokiasi Asta.

Gintaras priduria, kad jo gyvenimo lūžis įvyko tada, kai pajuto, jog antsvoris ėmė trukdyti gyventi įprastu ritmu – jam tapo sunku pasilenkti, vaikščioti ir pan. „Antsvoris pradėjo trukdyti gyventi, tad ėmėme ieškoti būdų, kaip, nepakenkiant sveikatai, numesti nereikalingus kilogramus“, – prisimena Gintaras.

Alinančias dietas iškeitė į maistines skaidulas

Gintaras pasakoja, jog jis nėra iš tų žmonių, kurie mėgsta bandyti naujus produktus (ypač liekninamuosius!), todėl „ColonWell“ paragavo ne iškart. „Pirmą kartą apie „ColonWell“ išgirdau parodoje, konsultantai papasakojo daug gražių lieknėjimo istorijų, bet aš, aišku, nepatikėjau. Tačiau kai po savaitės pamačiau šias skaidulas pas draugus ir išgirdau, kaip jiems pavyko sulieknėti, pradėjau tikėti. Paprašiau, kad duotų paragauti, ir po keliasdešimt minučių iš tiesų jaučiausi sotesnis“, – apie „pažintį“ su „ColonWell“ kalba Gintaras.

„Labiausiai nustebino tai, kad nereikėjo įtikinėti vyro vartoti „ColonWell“, nes jis pats to norėjo. Mes abu buvome ramūs, kad produktas neturi šalutinio poveikio ir etiketėje aiškiai nurodyta, iš ko jis pagamintas, – jo sudėtyje yra tik įvairių natūralių žolelių“, – džiaugiasi Asta.

Gintaras Zelenius

Paklausti, ką jusdavo išgėrę „ColonWell“, sutuoktiniai vieningai sako, kad labiausiai juos džiugino dėl šio produkto vartojimo vakare atsiradęs sotumo pojūtis ir dėl to išnykusi naktinio persivalgymo problema. Beje, Gintaras pabrėžia, kad produktas ne mažiau svarbus ir naudingas žarnyno veiklai. „Vartoji produktą norėdamas sulieknėti, be to, dar junti, kaip dingsta virškinimo problemos, gerėja žarnyno veikla. Ar gali būti geriau?“, – detalizuoja Gintaras.

Nesunku, tačiau reikia valios

Asta juokiasi, kad priaugti svorio, deja, lengviau, nei jį numesti, tačiau ji džiaugiasi, kad, pradėjus vartoti „ColonWell“, kovoti su antsvoriu tapo lengviau. „Tikrai nemaniau, kad taip lengvai numesiu svorio. Pirma, tai daryti lengviau, kai metame svorį kartu su vyru, nes mes vienas kitą palaikome. Į svorio metimą žiūrime kaip į žaidimą, kuris numes daugiau svorio. Antra, visada sunku atsisakyti mėgstamo maisto, tačiau „ColonWell“ suteikiamas sotumo pojūtis tiesiog padeda mažiau šio maisto norėti“, – Asta atskleidžia sėkmingo lieknėjimo priežastis.

Gintaras teigia, kad nėra didesnės motyvacijos nei tirpstantys kilogramai. „Per pirmus mėnesius nukrito apie 7 kg, vėliau svoris stabilizavosi – nuliūdau, kad ir rezultatai gali būti trumpalaikiai. Tačiau sužinojau, jog tai normalu, ir galiausiai svoris toliau sėkmingai krito, tik lėčiau. Manau, kad derinant mitybą su „ColonWell“ ir sportu rezultatai iš tiesų stebintų!”

Gyvenimas su „ColonWell“ ir toliau

Paklausti, ar ateityje žada vartoti „ColonWell“, sutuoktiniai nepasimeta ir džiaugiasi, kad šis produktas nėra vienkartinis sprendimas, jis tapo sveiko gyvenimo pagrindu. „Pirmiausia „ColonWell“ pradėjau vartoti vietoj vakarienės, vėliau „ColonWell“ pasirinkau ir pusryčiams. Pati esu gydytoja, tad žinau, kaip įvairūs vaistiniai preparatai kenkia organizmui. Įsitikinusi, jog „ColonWell“ yra ne tik sveikas, neturintis šalutinių poveikių, bet ir veiksmingas produktas, iš tiesų apsidžiaugiau. Kol kas dar noriu numesti kelis kilogramus, o vėliau „ColonWell“ tikriausiai ir toliau vartosiu žarnyno veiklai gerinti“, – atvirauja Asta.

ColonWell

Gintaras antrina Astai, kad taip pat neketina nustoti vartoti „ColonWell“. „Skaidulas pradėjau vartoti tikėdamasis rezultatų, o kai jų pasiekiau, tiesiog įpratau jas gerti kasdien. Vasaros metu itin sunku susilaikyti nuo įvairiausių maisto pagundų, tad kilogramai krinta lėčiau, tačiau, atėjus rudeniui, vėl rimtai laikysiuosi mitybos režimo vartodamas „ColonWell“, – pasižada Ginataras.

Pokyčiai kelia šypseną

Sutuoktinių teiravomės, kaip jie jaučiasi žiūrėdami į savo nuotraukas prieš pradedant vartoti „ColonWell“. Zeleniai teigia, kad, žiūrėdami į nuotraukas, maloniai šypsosi – nors antsvoris nebuvo didelis, tačiau rezultatai – akivaizdūs. „Man pavyko atsikratyti 7–9 kg, tai nėra itin daug, bet, patikėkite, aš pati tai labai matau. Vyras taip pat mėgsta pasigirti savo svorio pokyčiais ir rodo nuotraukas prieš „ColonWell“ vartojimą ir po“, – atvirauja Asta.

„Ne mažiau svarbu ne tik krintantys kilogramai, bet ir tai, kad „ColonWell“ padeda jaustis sveikesniam, tad tai dar labiau padidina motyvaciją“, – patirtimi dalijasi Gintaras.

Užsakymo nr.: PT_77167965