„Kai visur aplinkui tvyro šventinė atmosfera, norisi, kad šilumą ir gerą nuotaiką pajaustų kiekvienas. Nors vieniems šventinė atmosfera atsiranda savaime – ją kuria kalėdinės puošmenos, bičiulių šypsenos, šeimos artumas ir namų jaukumas, kitiems geros nuotaikos per šventes gali ir pristigti Savo ruožtu ir pasistengėme pradžiuginti tuos, kuriems to džiaugsmo galbūt gali ir pritrūkti, – sakė Ernesta Dapkienė, „Maximos“ komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktorė.

„SOS vaikų kaimo“ direktorės Liudovikos Pakalkaitės teigimu, į tokią pramogą mažieji leidosi pirmąkart, todėl šventinė kelionė vaikams suteikė daug gerų emocijų.

„Pamatę kalėdinį traukinuką, vaikai nekantriai skubėjo sulipti vidun ir užsiimti geriausias vietas. Džiaugėsi matydami papuoštą Vilniaus kalėdinę eglutę, išpuoštas miesto gatves ir pastatus. Kelionės metu jie vis mojavo praeiviams, nuolat dairėsi pro langus. Vaikams traukinukas pasirodė labai gražus, tiesiog unikalus“, – pasakojo L. Pakalkaitė.

Nuo pat gruodžio pradžios Vilniaus gatvėmis kursuojantį kalėdinį traukinuką vilniečiams ir miesto svečiams antrus metus iš eilės dovanojo lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ kartu su naujienų portalu „Delfi“. Projektą globoja Vilniaus miesto savivaldybė. Tradiciškai, gruodžio pradžioje pirmieji į kelionę kalėdiniu traukinuku leidosi „Maximos“ darbuotojai ir jų vaikai.

Kalėdinis traukinukas sostinės gatvėmis važinės iki šio sekmadienio, sausio 7-osios. Leistis į šventinę kelionę po Vilnių gali kiekvienas norintis.

Užsakymo nr.: PT_76796865