Ar ką šiais laikais nustebinsi plokščiu ekranu ar vaizdo ryškumu, platesniu matymo kampu? Pasirodo, tai įmanoma. Juk tobulėjimui ribų nėra, o naujos technologijos jau leidžia įgyvendinti drąsiausius sumanymus.

Ši OLED technologija pagrįsta serija turi puikias „Dolby Vision“ bei „Dolby Atmos“ sistemas, kurios užtikrina gilią juodą spalvą, ryškų kontrastą ir begalinę spalvų gamą. Ir dar šis tas naujųjų televizorių modeliams (77/65W7, 77/65G7, 65/55E7, 65/55C7 ir 65/55B7) padeda išsiskirti iš daugybės kitų gaminių.

Turbūt esate girdėję seną vartotojų mitą, kad visko turi būti kuo daugiau. Daiktų, kvadratinių metrų, pinigų. Tačiau Azijos vienuolynų išminčiai tūkstančius metų tvirtina kitaip. Reikia tik tiek, kiek būtina. O mažiau kartais gali būti daugiau. Tai – ir LG televizorių serijos „Signature“ filosofija.

Šie televizoriai rimtai pretenduoja tapti namų interjero akcentu ir pramogų centru. Jų dizainas išskirtinis ir itin svarbus čia – ypač plonas ekranas. Į istoriją grimzta laikai, kai atvykę du meistrai gręždavo skyles jūsų svetainės sienoje, kad patikimais varžtais primontuotų 20 kg sveriantį monstrą.

„Signature“

Korėjiečių pagamintas televizorius yra 65 colių įstrižainės ir vos 2,57 mm pločio. Tai lyg žurnalas, kurį galima montuoti tiesiai ant sienos ir pritvirtinti magnetais. Įsivaizduokite, tarp sienos ir televizoriaus jokio tarpo dulkėms kauptis. Nesinori klijuoti ant sienos? Galima statyti ant unikalaus pusmėnulio formos stovo, kuris sukuria iliuziją, kad jūsų televizorius kabo ore.

W7 OLED televizorių serija sukelia jausmą, kad žiūrima pro langą, o ne stebimas televizorius. Žinoma, visa tai – be jokių kompromisų kokybei. Pažangi HDR technologija, kuri naudojama kuriant kiną visame pasaulyje, dabar jau gali būti ir jūsų namuose. Ji suteiks visiškai kitą televizoriaus žiūrėjimo patirtį, nes jausmas – lyg kino teatre.

Ši serija, sukurta padedant „Nano Cell“ technologijoms, yra visiška naujiena ekranų technologijoje. Šios technologijos sumažins ekrano šviesos spindesį tam, kad išlaikytų aukščiausią vaizdo kokybę net tada, kai ekranas apsuptas intensyvaus aplinkos apšvietimo.

„Dolby Atmos“ garso sistema garantuoja autentiškus įspūdžius ir pirminio šaltinio tikroviškumą. Įdomu ir tai, kad šis aparatas atitinka aukščiausius „Technicolor“ standartus, kurių laikomasi Holivudo studijose.

„Signature“

Atnaujinta „WebOS“ iki 3.5 sistemos versija leis žiūrėti internetu pateikiamą HDR turinį – žinoma, ir „Netflix“.

Naujajame „LG Super UHD“ televizoriuje integruotas „Magic Remote“ valdymo pultas. Tai reiškia, kad vienu mygtuko paspaudimu bus galima pereiti prie mėgstamiausių programų, taip pat – sužinoti informaciją apie aktorius arba personažus, rodomus ekrane. Su „Magic Remote“ lengvai priartinsite ar nutolinsite bet kurią ekrano dalį ir ją įrašysite. O jei prijungsite prie televizoriaus mobilųjį telefoną, įrašytą vaizdą galėsite perkelti tiesiai į jį.

Šį ir kitus straipnsius galite skaityti www.elektrolife.lt

Užsakymo nr.: PT_76771979