Padės „Samsung“

Tiksliau – modelis „Power Stick Cordless Vacuum S6050“, vienas geriausių šiuo metu gaminamų tokio tipo siurblių. Kuo jis ypatingas?

Siurblio galva sukiojasi 180 laipsnių – tai labai patogu švarinant sunkiai pasiekiamas vietas, kurių yra visuose namuose. Ir jokio laido, kuris varžytų judesius darbuojantis.

Plaukai ir kiti nešvarumai nuo šepečio nurenkami labai lengvai. Viską, kas buvo surinkta, paprastai išmesite į šiukšlių dėžę – padės nauja sistema „Easy Clean Dust Bin & Brush“.

Samsung“ inžinieriai išsprendė svarbiausią tokių gaminių problemą. Naujojo modelio baterijos yra keičiamos, jis aprūpintas galingomis ir ilgai veikiančiomis 21.6V įkraunamomis ličio jonų baterijomis. Kitaip tariant, pasibaigus jų „gyvenimo“ trukmei, galėsite tiesiog įstatyti kitą ir toliau naudotis nepamainomo namų pagalbininko paslaugomis.

Prietaisas turi du režimus, vartotojai forumuose itin giria galingąjį „Turbo“.

Tai puikus sprendimas ne tik gyvenantiems kompaktiškuose butuose. Šis „Samsung“, pasiekiantis net tamsiausius užkaborius, tarnaus ir kaip papildomas prietaisas jau turint robotą ar galingesnį agregatą.

Šį ir kitus straipnsius galite skaityti www.elektrolife.lt

Užsakymo nr.: PT_76771113