Peržiūrėjęs moters atsiųstas nuotraukas, plastikos chirurgas Darius Radzevičius pastebėjo, kad Dovilė atrodo labai pavargusi, žymiai vyresnė, palyginus su savo bendraamžėmis.

„Manau, kad kalta genetika bei veido odos tipas. Dovilei per anksti atlikti vienokią ar kitokią operaciją ir pilnai užtenka injekcijų, po kurių veidas atrodys žymiai skaistesnis, pilnesnis, jaunesnis, ne toks pavargęs. Manau, kad efektas po procedūros bus tikrai puikus“, – sakė plastikos chirurgas.

Sugihara pokyčių projektas

Šiek tiek prieš procedūrą nerimaujanti Dovilė prisipažįsta, kad ne pagal amžių gilios raukšlės vertė net kompleksuoti bendraujant su žmonėmis. Kartais net sulaukdavusi draugiškų paraginimų imtis kokių nors priemonių.

„Smagu, kad visas mano baimes išsklaidė gydytojas D. Radzevičius, maloniai ir suprantamai papasakojęs, ką ruošiasi man padaryti ir kaip tai suveiks, – pasakoja Dovilė. – Prieš projektą pasvajodavau, kaip būtų gerai susimažinti labiausiai man diskomfortą kėlusias pykčio raukšles kaktoje bei raukšles tarp lūpų ir žandų. Deja, chirurgas paaiškino, kad pastarosios yra ne raukšlės, o odos klostės, ir jų atsikratyti galima tik darant veido patempimo operaciją.“

Iš Kauno atvykusiai moteriai dar tą pačią dieną chirurgas D. Radzedvičius suleido botulino toksiną kaktos bei akių zonos mimikai sušvelninti, taip pat ir hialuroninės rūgšties užpildus veido tūriui atsatyti. Dvigubu smūgiu raukšlėms vadinamą hialurono rūgšties užpildą su 1 proc. kalcio hidroksiapatito „Neauvia Organic Stimulate“ D. Radzevičius vadino viena iš naujienų, kurią jie taiko.

SUGIHARA

„Kol kas tai vienintelis pasaulyje užpildas, kuris ne tik drėkina odą ir užpildo raukšles. Jos sudėtyje esantis kauluose randamas mineralas kalcio hidroksiapatitas stimuliuoja fibroblastus gaminti kolageną, todėl oda tampa stangresnė. Svarbu ir tai, kad visi „Neauvia Organic“ produktai yra 100 proc. natūralūs, tinkami bet kokio amžiaus ir tipo odai ir palaipsniui visiškai pasišalina iš organizmo“, – komentavo plastikos chirurgas.

Tai nėra sudėtingos procedūros, jei pasirenkamas tinkamas specialistas bei atliekama su saiku.

„Mažiau visuomet yra geriau. Injekcijos niekada nepakeis veido operacijų, todėl nereikia manyti, kad kuo didesnį preparatų kiekį suleisime, tuo geresnį efektą gausime. Visi puikiai pastebime nenatūralios išvaizdos be mimikos į save nebepanašias moteris… O taip neturėtų būti...“, – sako plastikos chirurgas.

Paklausta, kaip viskas atrodė sėdint paciento kėdėje, Dovilė nelabai net turėjo ką papasakoti:
„Procedūra trumpa, nereikėjo jokios nejautros, keli neskausmingi adatos dūriai, jokių tvarsčių, iš karto vakare išvažiavau namo į Kauną, o kitą dieną jau ėjau į darbą. Nieko neskaudėjo, jokių nepatogumų. Ir rezultatas iš karto pasimatė“.

Po penkių dienų moterį dar kartą apžiūrėjęs gydytojas liko patenkintas procedūros rezultatais.

SUGIHARA

Savo išvaizdos pokyčiais džiaugiasi ir Dovilė: „Veidas atjaunėjo, atsigavo, nebeatrodo toks pavargęs. Lyg jausmas, kad nepasidažiusi sau atrodau lyg su geru makiažu. Aišku, tai ne plastinė operacija, po kurios visi atsisuktų gatvėje, sakydami, kaip tu pasikeitei. Pavyzdžiui, mano 8 metų sūnus nieko net nepastebėjo! Tačiau sulaukiau nemažai komplimentų iš kitų šeimos narių ir bičiulių. Galvoju, jog tai puiki priemonė greitai ir efektingai „atsišviežinti“ prieš didžiąsias metų šventes ar kitus svarbius gyvenimo įvykius, nes rezultatai matomi iškart! Aišku, jei tai daro profesionalai.“

Ir nors anksčiau moteris niekada nebuvo bandžiusi panašių procedūrų, dabar yra tikra, kad ateityje tikrai dar norės pasinaudoti grožio specialistų paslaugomis.

Užsakymo nr.: PT_76684559