Sėkmingiausias kompanijos automobilis

Trumpai tariant, „Qashqai“ yra sėkmingiausias kompanijos modelis per 83 metų „Nissan“ istoriją Europoje: nuo 2007 m., kai buvo pristatyta pirmoji modelio versija. Šių automobilių tuo metu buvo parduota apie 2,3 milijono.

Modelis laimėjo daugiau nei 80 tarptautinių apdovanojimų, iš jų net 19 „Metų automobilis“ titulų.

Šis modelis paneigė įprastus automobilių gyvavimo ciklus. 2017 m. kovas oficialiai paskelbtas pačiu sėkmingiausiu mėnesiu visoje Europoje – vien per šį mėnesį parduota 33 000 automobilių.

Daugiau nei 10 metų „Qashqai“ žavesio pagrindas yra tai, kad jis yra išskirtinai miestui skirtas krosoveris. Jis sėkmingai sujungia SUV (angl. sport utily vehicle) praktiškumą ir patrauklumą su hečbeko savybėmis, vairavimo dinamika ir eksploatavimo išlaidomis. Reikšmingi nauji patobulinimai išlaikys ir sustiprins „Qashqai“, kaip populiariausio krosoverio Europoje, poziciją.

Naujiena - aukščiausias įrangos lygis

Tobulinant visus „Nissan“ automobilius, kiekvienas patobulinimas – nesvarbu didelis ar mažas – atliekamas atsižvelgiant į klientus ir jų atsiliepimus.

Tyrimai atskleidė klientų pageidavimus pakeisti išorės stilių ir sukurti šiuolaikiškesnę bei modernesnę išvaizdą, įtraukti naujų aukščiausios klasės funkcijų ir suteikti klientams pasirinkimo galimybę įsigyti prabangesnių versijų, taip pat atlikti papildomų patobulinimų bei įtraukti naujų saugos technologijų, padedančių vairuojant.

„Qashqai“ asortimento naujiena yra penktoji, aukščiausio įrangos lygio, versija – „Tekna+“. Tai pavyzdinis asortimento modelis, lenkiantis „Visia“, „Acenta“, „N-Connecta“ ir „Tekna“ versijas. „Tekna+“ modelis, į kurio standartinę komplektaciją įeina išskirtinės naujos aukščiausios klasės funkcijos, skirtas pirkėjams, ieškantiems geriausio „Qashqai“ automobilio.

Standartiškai „Tekna+“ versijose montuojama ir „BOSE Premium“ aštuonių garsiakalbių garso įranga, o „Tekna“ versijoje ją galima užsisakyti tik papildomai.

Į „Tekna+“ išorės paketą įeina satininės sidabro spalvos durelių veidrodėlių gaubtai ir stogo bėgeliai.

Visiškai nauja garso sistema „BOSE Premium“

Atsižvelgdami į klientų pageidavimus, vėl siūlome „Qashqai“ su nauja aštuonių garsiakalbių garso sistema „BOSE“. Ją sudaro du 25 mm aukštųjų dažnių garsiakalbiai, esantys prie priekinio stiklo, 165 mm žemųjų dažnių garsiakalbiai abiejose priekinėse durelėse ir 130 mm vidutinių dažnių garsiakalbiai abiejose galinėse durelėse. Du 115 mm žemųjų dažnių garsiakalbiai patalpinti 7,7 litro specialiai suprojektuotame korpuse, įmontuotame į atsarginio rato vietoje. Po keleivio sėdyne įmontuotas BOSE skaitmeninis aštuonių kanalų stiprintuvas su skaitmeninio signalo apdorojimo funkcija.

Rezultatas, kuriuo Gail džiaugtis keleiviai, yra visiškai išbaigta garso sistema, kokia kada nors yra buvusi Europoje parduodamame „Nissan“ modelyje. Ji sukuria platesnę garso aplinką ir leidžia mėgautis koncertą primenančiu garsu, pasižyminčiu aiškia akustika ir minimaliu iškraipymu klausant dideliu garsu.

Dar patogesnės ir išmanesnės sėdynės

Vairuotojo sėdynė yra su keturiomis kryptimis elektra valdoma pneumatine juosmens atrama – tai dar viena pirmą kartą siūloma funkcija Europoje. Ji leidžia bet kokio sudėjimo vairuotojams nusistatyti tinkamiausią sėdėjimo padėtį ir užtikrina komfortą bei mažesnį nuovargį. Įtraukta su durelių veidrodėliais susieta sėdėjimo padėties įsiminimo funkcija. Įrašomos dvi sėdėjimo padėtys į atmintį. Tai unikali funkcija, pirmą kartą naudojama Europiniame modelyje, kuri valdoma sėdynės šone sumontuotais mygtukais.

Dabar vientisos formos sėdynės pasižymi prailgintu pagrindu ir pagalvės forma, suteikiančia papildomą atramą. Jų nugarinė dalis aukštesnė, o pečių sritis siaurėjanti, todėl sukuriama daugiau erdvės salone, keleiviai gali jaustis patogiau ir užtikrinamas geresnis matomumas gale sėdintiems keleiviams.

Užsakymo nr.: PT_76566823