„Saeco“ gaminius jau seniai įvertino aromatingos kavos mėgėjai pasaulyje ir Lietuvoje. Tačiau visai neseniai kompanija pristatė naują modelį „Xelsis“, kuris garantuos neįtikėtiną dalyką – net 15 geriausių pasaulio kavos gėrimų vienu paspaudimu. Kaip tai įmanoma?

Gera kava su „Saeco“ – savaime suprantamas dalykas. Turėdami tokį aparatą į malūnėlį juk pilsite ne bet ką, o pamėgtos rūšies pupeles. Visa esmė – kaip keramika, vanduo, spaudimas ir pienas sukuria mažą stebuklą jūsų puodelyje. O pasirinkimas išties didelis. Nuo visiems seniai žinomų espresso ir cappuccino, iki specialių kavos gėrimų, pavyzdžiui, „Americano“ ar „Flat White“.

Šis ilgai kurtas ir kruopščiai apgalvotas aparatas įtiks kiekvieno skoniui. Mygtukai – praeitis. „Xelsis“ turi pažangiausią rinkoje lietimui jautrų ekraną. Viena jo funkcijų – intuityvus nustatymas. Naudojantis „Coffee Equalize“ programa galima nustatyti kavos stiprumą, temperatūrą ir skonį. Pieno putos storis ir tūris? Žinoma. Aparatas gali keisti netgi kavos ir pieno pylimo tvarką.

„Saeco“ garsėja puikiais, tyliais ir ištvermingais malūnėliais, kurie gaminami tik iš keramikos. Atnaujinto modelio ištvermė dar didesnė, tad su aparatu galima pasigaminti net 20 tūkstančių puodelių. Kitaip tariant, jei šviežiai maltų kavos pupelių gėrimo gaminsitės kartą per dieną, šio daikto užteks 54-eriems metams.

Kavos skonio sodrumą galima reguliuoti renkantis vieną iš dvylikos malūnėlio funkcijų. Šiam procesui labai svarbu ir vanduo. Kietas ar minkštas? Koks skirtumas! Juk „AquaClean“ technologija leis išvirti 5 tūkstančius puodelių be nukalkinimo.

Kas tas „AquaClean“? Tai patentuotas vandens filtras, skirtas kavos kokybei gerinti išvalant vandenį. Jis taip pat neleidžia susidaryti nuoviroms kavos virimo aparate, tereikia reguliariai pakeisti filtrą.

Maža to, šis aparatas yra išmanus ir turi net aštuonis naudotojų profilius, o tai lengviausias būdas įrašyti savo receptus. Kiekvieno mėgstamas ir asmenines parinktis galima išsaugoti spalvotame ekrane.

„Xelsis“

Pakalbėkime apie putą. Tirštą ir kvapnią kaip debesis ant jūsų garuojančio gėrimo. Pieno sistemos švara turi valymo garais „Hygie Steam“ funkciją. Ji pasirūpins visa pieno tiekimo sistema – nuo snapelio iki pieno tiekimo vamzdelių.

Modelyje montuojama naujausia ką tik patentuota „Latte Perfetto“ technologija. Ji užtikrina, kad pienas puikiai atitiktų receptą ir asmeninį skonį. Su „Coffee Equalize“ galima pasirinkti putos storį ir pieno įpylimo laiką.

Geriausiai kavai reikalinga tobula temperatūra. Efektyvus šildytuvas pagamintas iš lengvojo aliuminio, o jo korpusas – iš nerūdijančio plieno, kuris greitai įkaista iki reikiamos temperatūros.

„Xelsis“ automatiškai valo pieno tiekimo sistemą garų čiurkšlėmis, nereikia vamzdelio kišti po čiaupu ar kitaip valyti, taigi aparatas bus švarus ir pasiruošęs gaminti kitą gėrimą. Vidinį virimo elementą galima per kelias sekundes paprastai išimti ir išplauti.

Trijų spustelėjimų valymo ir priežiūros sistema pradeda valymą, ir po minutėlės aparatas vėl pasiruošęs gaminti išskirtinės kokybės kavą. Kaip sakė šį modelį pristatę gamintojai, „Xelsis“ iš šviežiai maltų pupelių paima viską, kas geriausia. O juk jūsų kavos puodelis vertas paties geriausio turinio, ar ne?

Šį ir kitus straipnsius galite skaityti www.elektrolife.lt

Užsakymo nr.: PT_76524569