Kokį prietaisą taip giria technikos guru ir forumų testuotojai? Tai – skalbimo mašina, kuri yra: a) itin talpi, b) labai efektyvi, c) neregėtai moderni.

Bet apie viską iš pradžių. Šaunioji WW80K6414QW lengvai sutalpina aštuonis kilogramus skalbinių ir paverčia juos švariais, sunaudodama pavydėtinai mažai elektros energijos bei vandens. Tačiau geriausia jos savybė – vadinamoji „AddWash“ funkcija. Ką tai reiškia? Ogi kad pakeliui į skalbyklą pametęs kojinę ar nosinę bei pradėjęs skalbti neturėsi laukti kito ciklo. Tiesiog palietęs ekraną sustabdysi darbą ir įdėsi, kas liko, pro „AddWash“ dureles.

Tiesa, papildomas dureles galima atidaryti bet kuriuo metu, jei būgno temperatūra žemesnė nei 50 laipsnių, tačiau šiais modernių miltelių laikais mažai kas stipriai kaitina vandenį.

Papildomų durelių nebus galima atidaryti pasinaudojus užraktu nuo vaikų. Tereikia jį įjungti, ir mažieji ten nepateks net labai norėdami.

Skalbyklės motininė plokštė turi galybę programų, suderinamų su iOS ir „Android“ įrenginiais, per kuriuos galima valdyti procesus. Plovimo technologija tokia, kokios pirmtakai gali tik pavydėti. Ji vadinasi „Ecobubble“ ir yra labai draugiška aplinkai, o tai nemaža dalimi užtikrina naujos kartos tylus ir ekonomiškas variklis.

Išskirtinė šio modelio ypatybė – siunčiami pranešimai, kada metas įdėti pamirštus skalbinius. Programėlė primins, jei reikės įdėti tuos, kuriuos norite tik išskalauti ir išgręžti. Galima net pasirinkti vieną iš trijų priminimo signalų.

Valdymo programėlė leidžia stabdyti ciklą, keisti užduotis, o įdomiausia – yra net „pokalbių“ režimas. Tai labiau sprendimas iš ateities, kai šaldytuvas, orkaitė, skalbimo mašina ir kiti tinkle susijungę namų apyvokos daiktai sparčiai keisis informacija apie vykstančius procesus.

Šis modelis – itin sėkmingas, jame sujungta viskas, kas geriausia sukurta šiame segmente iki 2017-ųjų pabaigos. Tobulas inovatyvių ir labai naudingų funkcijų, našaus skalbimo bei ekonomiškumo derinys (svarbu nepamiršti kur nors užsirašyti to ilgo vardo).

Šį ir kitus straipnsius galite skaityti www.elektrolife.lt

Užsakymo nr.: PT_76523951