Pro variantas nuo paprasto Fit2 skiriasi tuo, kad šis modelis yra atsparus vandeniui. Tai reiškia, kad jį galėsite panardinti net į 50 metrų gylį. Džiugi žinia Rūtai Meilutytei ir visiems kitiems plaukikams.

Turbūt nedidelė dalis vartotojų pasieks šią ribą (įskaitant ir Rūtos medalius), bet „Samsung“ nori būti užtikrinti. Lyginant su ankstesniu įrenginiu, šiek tiek pasikeitė dizainas, dabar Fit2 Pro patogiau glunda prie rankos ir turi stilingesnę apyrankę.

Funkcionalumas tikrai stebina. Analizuojant tai, ką „Samsung“ suteikė naujausiam Gear Fit2, atrodo, kad vartotojas bus lydimas šeimos gydytojo: nuolat matuojamas širdies ritmas, skaičiuojama, kiek kalorijų sudeginote arba kiek žingsnių nuėjote.

Negana to, tai ir jūsų asmeninis treneris. Šis daikčiukas analizuoja krepšinio arba teniso judesius, išsaugo duomenis ir duoda patarimų. Profesionalai arba norintys jais tapti eis lengvesniu keliu šlovės olimpo link.

Išmanieji įrenginiai mus pripratino prie aplikacijų, be kurių neįsivaizduojame, kaip sportuoti, skaityti naujienas arba bendrauti su draugais. „Samsung“ tai supranta ir reaguoja – galite rinktis iš daugiau kaip 3000 programėlių, kurios pateiks nuo orų prognozių iki elektroninių laiškų.

Gear Fit2 Pro puikiai išnaudoja „Endomondo“ arba „Speedo“ aplikacijas, nes turi tam skirtus sensorius, kaip širdies ritmo matuoklis. Pastaroji buvo sukurta specialiai šiam įrenginiui, todėl ją tikrai verta išbandyti. Galite klausytis muzikos „Spotify“ arba išsaugoti dainas įrenginyje – tą leidžia 4Gb atmintis.

Šį ir kitus straipnsius galite skaityti www.elektrolife.lt

Užsakymo nr.: PT_76523711