Statybininko Ričardo dvi savaites neapleido nuojauta, kad jo gyvenime turi įvykti kažkas gero. Vieną šių metų spalio dieną vyras iš Prienų rajono suprato tikrąją „Teleloto“ mėnesio akcijos „Būk pats sau bosas“ reikšmę – Ričardas laimėjo „Mercedes-Benz CLA180”.

Šeimininkė iš Utenos neslėpė jaudulio, kai 2004 metais laimėjo „Jaguar X-Type“. Moteris buvo įsitikinusi, kad sėkmę išpranašavo močiutė, kuri prieš pat žaidimą prisnūdo ir susapnavo daug mažų blusų, o sapnininkas tokį sapną sieja su pinigais.

Vadybininkas Aleksandras prisiminė, jog „Teleloto“ bilietą pirko spaudos kioske norėdamas pasismulkinti pinigų, kad galėtų sumokėti už automobilio stovėjimą. „Kasininkė pasakė: pamatysi, atvažiuosi su laimėtu automobiliu! Taip ir atsitiko“, – pernai pasakojo „Honda CR-V“ laimėjęs radviliškietis.

O prieš trejus metus po operacijos dienas namuose leidusi buhalterė Aldona nusprendė, kad loterijos bilietą gali nusipirkti internetu. Moters sprendimas buvo teisingas – ji laimėjo visureigį „Nissan Qashqai“.

Per 25-erius „Olifėjos“ veiklos metus susikaupė gausybė smagių istorijų apie automobilių laimėtojus. Vieniems pasisekė televizijos studijoje, antriems – stebint žaidimą namuose, tretiems – pirmą kartą įsigijus bilietą internetu. Kiekvieną savaitę „Teleloto“ laimėtų automobilių skaičius padidėja.

Automobilis

Ruošiasi įspūdingoms Kalėdoms

Loterijas rengiančios „Olifėjos“ generalinio direktoriaus pavaduotojas Donatas Kazlauskas teigia, kad gausesniais „Teleloto“ automobilių laimėjimais tradiciškai pasižymi kalėdinis laikotarpis. „Gruodį žmonės ima rūpintis dovanomis, nori nustebinti artimuosius ir, be abejo, patys tikisi stebuklų. Todėl išauga ir loterijos bilietų paklausa. Formuodami šventinio laikotarpio prizų fondą mes atsižvelgiame į šią tendenciją“, – pabrėžia D. Kazlauskas.

„Teleloto“ Kalėdų žaidimuose šiemet iš viso bus galima laimėti net 30 automobilių. Žaidėjams studijoje ir namuose planuojama išdalinti po dešimt „BMW x1“, „Audi Q3“ ir „Volkswagen Tiguan“ automobilių. Būtent vokiški „Volkswagen“ markės automobiliai yra loterijos prizų fondo čempionai.

Visi automobiliai jau yra pristatyti į Lietuvą ir paruošti kalėdiniams žaidimams. Juos galima pamatyti naujame „Teleloto“ video.

Automobilis – vienas geidžiamiausių prizų

Per visą istoriją „Teleloto“ žaidėjams atiteko beveik 600 vokiškų „Volkswagen“ automobilių. Pagal gausą šios markės automobilių visų laikų prizų fonde nepranoksta niekas.

Iš viso „Teleloto“ žaidėjai yra laimėję 34-ių skirtingų gamintojų automobilius. Žaidimą organizuojančios bendrovės atstovai teigia siekiantys, kad prizų fonde atsidurtų vis kitokie automobiliai ir vyrautų įvairovė.

Pasak D. Kazlausko, automobilis lietuvio gyvenime užima svarbią vietą ir nuo pat „Olifėjos“ veiklos pradžios būtent šis prizas sulaukia labai palankių vertinimų. „Automobilių gamintojai ir pardavėjai mus nuolat supažindina su naujovėmis ir ateities planais. Turime patikimus, ilgamečius partnerius, kurie užtikrina, kad į saloną laimėto automobilio atsiimti atvykęs asmuo bus maloniai aptarnautas ir namo su nauja mašina parvažiuos puikios nuotaikos“, – pažymi „Olifėjos“ generalinis direktorius Antanas Muraška.

I. Stonkuvienė (nuotr. Gabijos Kairytės)

Žaidimo vedėja Indrė Stonkuvienė be automobilio – lyg be rankų

„Teleloto“ televizijos žaidimo vedėja Indrė Stonkuvienė sako, kad pokalbis su automobilių laimėtojais studijoje jai pačiai suteikia daug džiaugsmo ir geros energijos. Žinoma moteris prasitaria, kad šiuo metu pati labiausiai vertina vokiškus automobilius. Šmaikštaudama ji priduria – automobilis turi būti gražios spalvos, su dideliais veidrodžiais ir erdvia bagažine. „O jeigu rimtai, tai požiūris į automobilį vis keičiasi, tačiau svarbiausia – saugiai ir patogiai nuvykti iš vienos vietos į kitą“, – kalbėjo I. Stonkuvienė.

Dviejų vaikų mama šiuo metu vairuoja „Audi Q5”. „Prieš tai vairavau „Audi Q7“. Manau, visai mielai grįžčiau prie didesnio automobilio. Kita vertus, dažnai tenka važinėti po Senamiestį, kur manevruoti mažesne transporto priemone tikrai patogiau“, – svarstė I. Stonkuvienė.

„Teleloto“ vedėja taip pat prisipažino, kad šiuo metu automobilis jai yra ne tik transporto priemonė, bet ir darbo vieta. „Automobilyje praleidžiu turbūt trečdalį savo dienos laiko. Tai pagrindinė #MoteruPasaulyje įrašų filmavimo vieta, taip pat netgi drabužinė, kurioje persirengiu, kai reikia skubėti iš vieno filmavimo į kitą“, – linksmai pasisakė I. Stonkuvienė.

„Teleloto“ vedėja ypač laukia kalėdinių žaidimų laikotarpio, kada smagių pokalbių su automobilių laimėtojais itin pagausės.

Užsakymo nr.: PT_76488311