Nuo gruodžio 4 -osios aksominių drabužių bus galima rasti antrojoje „Esmara by Heidi Klum" kolekcijoje, kuri vienu metu pasirodys visose „Lidl“ parduotuvėse. Šį kartą kolekcija yra įkvėpta didžiųjų metų švenčių, todėl tikrai netruks elegancijos, ryškių akcentų ir spindesio!

Džiaugiuosi, kad ir ant podiumo, ir parduotuvėse, ir mano spintoje aksomas rado savo vietą ir kaskart atgimsta vis kitokiuose deriniuose. Mano pasirinktas drabužis interpretacijai – juodos minkštutėlio aksomo tamprės.

Agnė Gilytė

Jos mano spintoje rado vietą ir susitikimui mieste, derinamos su pilkos vilnos megztiniu aukštu kaklu bei šilko palaidine, ir su jaukiu rožiniu džemperiu, kurie puikiai tinka ir tinginystei namuose, ir sekmadienio pusryčiams su draugais. Ne veltui Heidi Klum ir Lidl kuria madą, prieinamą kiekvienam! Jos kurtus drabužius galima lengvai priderinti prie kitų, tiek šventinių, tiek kasdienės aprangos.

Agnė Gilytė

Mano galva, visų mūsų spintose prigyja tie mados stebuklai, kurie randa raktą į stilingą kasdienybę. Džiaugiuosi atradusi aksomą ne tik šventei, bet ir kokybiškai kasdienai. Lekiu ruoštis žiemos šventėms ir atsisveikinu su jumis su įkvepiančiu šios kampanijos šūkiu #LETSCELEBRATE!

Foto: Agata Gri, makiažas Gintarė Lučiūnaitė, drabužiai LIDL.

Užsakymo nr.: PT_76476117