Drabužių dizainerių Monikos Paulikaitės ir Kotrynos Armonaitės įkurto prekės ženklo „MK Drama Queen“ startas prieš trejetą metų buvo itin pavykęs. Sėkminga rinkodara socialiniuose tinkluose ir šiuolaikinės technologijos naują verslą gali kaip reikiant mestelėti į viršų.

Dviem draugėms besikalbant prie kavos puodelio gimė idėja imtis drabužių dizaino. Tad sėdo prie stalo, nupiešė eskizus, atspausdino juos ir nunešė siuvėjoms. Tada nufotografavo savo jau įgyvendintas idėjas, sukūrė feisbuko paskyrą ir per naktį pardavė... penkiasdešimt suknelių. Toks buvo Monikos ir Kotrynos verslo gimimas.

Juk karalienėmis nori virsti visos. Ir nors klientes, kurios žavisi jų kūryba, Monika su Kotryna vadina „dramistėmis“ (save bei visą komandą – taip pat), savo šūkiu jaunosios kūrėjos teigia: „Su meile ir be dramų!“

„Kai kuri verslą, žinoma, tikiesi sėkmės. Tačiau apie tai, kad gyvensime tik iš savo kūrybos, turėsime daug užsakymų ir nebereikės dirbti kitų darbų, net nesvajojome“, – prisipažįsta Kotryna. Ji kurį laiką dirbo auklėtoja privačiame darželyje, bet dėl augančio verslo darbą paliko jau po kelių mėnesių.

Drabužių studija įsikūrusi pačiame Vilniaus centre, čia ant popieriaus lapų Monika ir Kotryna piešia savo idėjas. Piešinius skenuoja ir daugina spausdintuvu – tuomet atiduoda siuvėjoms. Kaip patogu pataisyti savo planus tiesiog pieštuku! Štai nuotaka pageidauja trumpesnės suknelės ar ilgesnių kelnių – viskas išsprendžiama akimirksniu! Vien šią vasarą merginos išskirtinėmis suknelėmis papuošė 40 nuotakų, o kur dar sezoninės kolekcijos!

Kūrėjų „arkliukas“ – moteriški kostiumai, o spalvos – juoda ir balta.

Abi kūrėjos įsitikinusios: be šiuolaikinių technologijų tikrai nebūtų pasiekusios tokios greitos sėkmės, esminiai jų rinkodaros banginiai – feisbukas ir instagramas. Nors verslo pradžioje prireikė investicijų, tačiau verlas labai greitai atsistojo ant kojų.

Namams ar biurui

Patogus kompaktiškas spausdintuvas palengvins jūsų darbus ir bus puikus pagalbininkas. Reikia atspausdinti dokumentus, sutartis, norite kurti ar tobulinti piešinius, modelius – naudokitės „Epson L382“.

„Epson“ yra žinomas spausdintuvų gamintojas, jį mėgsta visi – nuo paprastų vartotojų iki profesionalų arba namų sąlygomis dirbančių dizainerių. L382 modelis ypač tinka namų aplinkai – yra kompaktiškas, naudoja mažai rašalo.

Didelis rezervuaras leis atspausdinti net 13 000 nespalvotų ir 6500 spalvotų popieriaus lapų. Kokybė ir greitis – „Epson“ vizitinė kortelė. Jeigu popierių laikote viena svarbiausių medžiagų, L382 sutvertas jums. Pridėkite intuityvią ir paprastą sąsają su vartotoju ir gaunate mūsų rekomendaciją – „Epson L382“.

Šis patogus spausdintuvas gali tapti jūsų vien parašius į „Elektromarkt„Facebook“ paskyrą žodį „noriu“. Bandykite laimėti iki gruodžio 20 dienos. Daugiau informacijos apie konkurso sąlygas elektromarkt.lt

Užsakymo nr.: PT_76457559