Nuo gruodžio 4 -osios spindinčiais žvyneliais puoštų drabužių bus galima rasti antrojoje „Esmara by Heidi Klum“ kolekcijoje, kuri vienu metu pasirodys visose „Lidl“ parduotuvėse. Šį kartą kolekcija yra įkvėpta didžiųjų metų švenčių, todėl tikrai netruks elegancijos, ryškių akcentų ir spindesio!

Man visada smagu šiek tiek flirtuoti su mada ir jos išsišokimus pritaikyti kasdienai. Žėrintys žvyneliai yra kaip tik tai, su kuo norisi žaisti vėl ir vėl!

Pirmasis mano pasirinkimas – spalvotais žvyneliais siuvinėtas sijonas, kuris man atrodo fantastiškai derinyje su sportiniu džemperiu ar tiesiog jaukiu megztiniu. Ir tikrai ne per ryškus kasdienai. Ne veltui supermodelis Heidi Klum ir „Lidl“ kuria madą, prieinamą kiekvienam! Jos kurtus drabužius galima lengvai priderinti prie kitų, tiek šventinių, tiek kasdienių aprangos detalių.

Agnė Gilytė

Antrasis – žvilganti melsvų tonų palaidinė, kuri yra puikus į rankinę telpantis drabužis, kai iš biuro aprangos reikia greitai persikūnyti į šventės sielą. Tad klasikinės kelnės ir žvyneliais išsiuvinėta palaidinė – absoliutus koziris, kai reikia mesti kuo didesnę stiliaus kortą.

Agnė Gilytė

Iš šios kolekcijos išsirinkau ir dar kelis drabužius, apie kuriuos papasakosiu šiek tiek vėliau, todėl kviečiu laukti tęsinio. O kol kas atsisveikinu su žiemos šventėms ruoštis įkvepiančiu šios kampanijos šūkiu #LETSCELEBRATE!

Foto: Agata Gri, makiažas Gintarė Lučiūnaitė, drabužiai „Lidl“.

Užsakymo nr.: PT_76395449