Buvęs Kauno medicinos universiteto ir Vilniaus universiteto lektorius, farmacininkas Mantas Jakimavičius kartu su partneriais iš Švedijos sukūrė analogų neturintį, „jaunystės eliksyru“ vadinamą preparatą. Tai unikali formulė padedanti palaikyti kolageno pusiausvyrą organizme ir neleisti laiko ženklams išduoti amžiaus, parašyto Jūsų pase. Revoliucinė idėja gimė čia, Lietuvoje su kuria siekiama užkariauti visą Europą.

Kolagenas – rišamoji medžiaga

Kolageno yra odoje, kauluose, kremzlėse, sausgyslėse, raiščiuose, raumenyse, taip pat – dantyse ir dantenose, akies ragenoje, kraujagyslėse, vidaus organuose bei audiniuose.
Pirmojo tipo kolagenas formuoja į virvę panašų audinį, kurio dėka raiščiai ir sausgyslės gali pakelti stiprų tempimą. Antrojo tipo kolagenas taip pat labai svarbus, ypač sportuojantiems žmonėms. Jis sudaro iki 70 proc. kremzlinės masės, taigi, ją stiprina. III – o tipo kolagenas būdingas akies tinklainei, smulkiems kapiliarams.

Visų trijų tipų kolageno trūkumas gali lemti odos, plaukų, regos, sąnarių, dantenų būklės prastėjimą, atsiradusias raukšles. Nagai ir rankos – moters vizitinė kortelė, tad kiekviena svajojame turėti tvirtus, stiprius nagus. O natūraliai mažėjant kolageno kiekiui organizme nagai ima skilinėti.Paradoksalu, tačiau farmacijos mokslus baigęs vaistininkas M. Jakimavičius sako, kad pagrindiniais kanalais skleidžiamas informacijos srautas mus moko šalinti problemų požymius, o ne jų priežastis. Parduotuvių lentynos lūžta nuo kremų ir serumų pasiūlos, tačiau jie veikia tik paviršinį odos sluoksnį, tad svarbių medžiagų pasisavinimas per odą yra sudėtingesnis, nei papildant jomis organizmą „iš vidaus".

Preparatas „Tri-Collagen peptide“

Revoliucija, startavusi Lietuvoje

Sakysite, kad vaistinių lentynos nuo maisto papildų lūžta nemažiau, nei parduotuvių, tačiau neretai jų efektas kelia abejonių? Pasak M. Jakimavičiaus, dažniausiai kolagenas būdavo vartojamas kapsulėmis arba tabletėmis. Dažnai tabletėse hidrolizuoto kolageno yra tik nuo kelių miligramų iki kelių šimtų miligramų. Tuo tarpu „Tri-Collagen peptide“ vieno buteliuko dozėje yra net 8 tūkst. miligramų hidrolizuoto trikolageno, o visoje 14 buteliukų pakuotėje 112 tūkst. miligramų. Ne veltui gamybos metu buvo pasirinkta skysta preparato forma.

„Maisto papildą sudaro trys pagrindinės biologiškai aktyvių komponentų grupės, t.y. I, II ir III tipo kolagenas bei hialurono rūgštis, biologiškai aktyvios medžiagos, užtikrinančios vidinę kolageno gamybą ir antioksidantai, augalų ekstraktai, vitaminai, kurie pasižymi stipriu antioksidaciniu poveikiu (lėtina senėjimo procesus organizme)“, – pasakoja žinomas farmacininkas. Taigi, šis preparatas ne tik papildo kolageno rezervą organizme, bet ir skatina jo gamybą.

Padeda organizmui atsukti laiką atgal

Puikiai atrinktų ir tarpusavyje suderintų komponentų tinkama koncentracija užtikrina
efektyvius rezultatus. Kosmetologės, kirpėjos šį preparatą rekomenduoja savo klientėms. Juk nuolat kalbėdami apie odos būklės kokybę pamirštame ir kitas kolageno teigiamas savybes. Tarkim, kasdieninis plaukų džiovinimas džiovintuvu, plaukų tiesinimas, dažymas – tai tik keli iššūkiai, su kuriais tenka susidoroti mūsų plaukams. Jiems palepinti ir suteikti žvilgesio galima geriant „Tri-Collagen peptide“, kurio sudėtyje yra didelė pirmo tipo kolageno ir kolageno gamybą skatinančių medžagų koncentracija.

Sportuojantys džiaugiasi „Tri-Collagen peptide“, nes šio produkto dėka, po intensyvios treniruotės greičiau atsistato raumenys, dėl stipresnio kremzlinio audinio mažėja traumų tikimybė.

Preparatas „Tri-Collagen peptide“

Kolagenas dažnai yra vadinamas organizmo klijais. Kiekvieną dieną suvartojus reikiamą kiekį šios medžiagos galima būti tikriems, kad daugiau neteks spręsti plikimo, regos problemų, pirkti brangių kremų nuo raukšlių ar kęsti sąnarių skausmus. Taip pat norisi pasakyti, kad atitolinsime senatvės požymius, bet tai būtų nepakankamai tikslu. Juk kolagenas išsaugo ne tik mūsų jaunatvišką grožį, bet ir sveikatą.

Ekologinėmis idėjomis grįstas kelias ir skandinaviška kokybė

M. Jakimavičiaus atvirauja, kad analogų neturintis maisto papildas „Tri-Collagen peptide“ buvo sukurtas kartu su partneriais iš Švedijos.

„Partnerius iš Švedijos pasirinkome dėl trijų priežasčių. Pirmoji ir svarbiausa yra tai, kad Švedijos farmacijos pramonė ir mokslas yra pažengę labai toli. Tai viena iš šio sektoriaus lyderių, visame pasaulyje. Nesvetimos mums buvo ir ekologinės idėjos. Ekologinėmis idėjomis grįstas verslas padeda sukurti ne tik produktą, kuris prisitaiko ir padeda natūraliais organizmo procesais pasiekti Jūsų norimo rezultato, bet ir gamyba organizuojama taikant darnios aplinkos principus. Galiausiai apsisprendimui įtaką padarė verslo etika. Skandinavai naujus produktus kuria ne metus ar du, o ištisus šimtmečius, o partneriais tampa dėl savo patikimumo”, – prisipažįsta M. Jakimavičius ir priduria, kad džiaugiasi priimtu sprendimu. Kasdien jį pasiekiantys puikūs atsiliepimai skatina judėti į priekį. Anot M. Jakimavičiaus, neįtikėtino populiarumo sulaukęs Trikolagenas nėra orientuotas grožio kultui skatinti, greičiau, tai kiekvieno iš mūsų sveikatos šaltinis.

Daugiau informacijos: www.trikolagenas.lt arba Facebook paskyroje - FenoQ https://www.facebook.com/trikolagenas/

Užsakymo nr.: PT_76356083