Mano akį užkabino du – mėlynas ir bordo. Net nežinau, kuris man labiau patinka. Man jie tinka prie visko, ir prie ilgos suknelės, ir prie odinių kelnių, ir prie džinsų, ir prie prašmatnaus sijono. Juk žavesys ir yra rengtis taip, lyg specialiai darytum mados klaidas – derintum tai, kas nesuderinama, o kasdieną paverstum nedidele švente.

Nuo gruodžio 4-osios jų bus galima rasti „Esmara by Heidi Klum“ riboto leidimo kolekcijoje, kuri vienu metu pasirodys visose „Lidl“ parduotuvėse Lietuvoje. Šį kartą kolekcija yra įkvėpta didžiųjų metų švenčių, todėl tikrai netruks elegancijos, ryškių akcentų ir spindesio!

Mėlynas mane įkvėpė patogiai kasdienai: su skinny džinsais, trikotažo marškinėliais ir sportiniais bateliais. Ne veltui Heidi Klum ir „Lidl“ kuria madą, prieinamą kiekvienam!

Agnė Gilytė

Bordo – visiškai netikėtas spalvinis sprendimas, kuris man iš karto pasirodė tobulai derantis su blizgiu žvyneliais siuvinėtu sijonu. Ir aš taip tikrai eičiau ne tik į šventę, bet ir į smagią kasdieną!

Agnė Gilytė

Iš šios kolekcijos išsirinkau dar kelis drabužius, apie kuriuos papasakosiu vėliau, tad laukite tęsinio. O kol kas atsisveikinu su žiemos šventėms ruoštis įkvepiančiu šios kampanijos šūkiu #LETSCELEBRATE, kitaip tariant – „Švęskime!“

Nuotraukos: Agata Gri, makiažas: Gintarė Lučiūnaitė, drabužiai: „Lidl“.

Užsakymo nr.: PT_76347537