– Kokia buvo jūsų ankstesnė lieknėjimo patirtis?

– Išbandžiau beveik visas žinomas dietas, tačiau rezultatų nesulaukiau. Aš negalėdavau ištverti to alkio jausmo. Pabaigoje visada „nutrūkdavau“ ir vis tiek nubėgdavau prie šaldytuvo.

– Kodėl nusprendėte sulieknėti būtent dabar?

– Apie Stokholmo dietą teigiamų atsiliepimų buvau girdėjusi jau anksčiau, bet šį kartą mane sudomino pasiūlymas internete. Ši dieta padeda suaktyvinti medžiagų apykaitą, todėl kiekvienas gali tapti lieknas. Programa žada, kad sumokėtus pinigus grąžins, jei man kažkas nepavyks, taigi neturėjau ko prarasti. Be to, kiek gi galima tempti gumą – norėjau kažką daryti savo išvaizdos ir sveikatos naudai! Pagaliau!

Agnė

– Kodėl pasirinkote Stokholmo dietą?

– Man labai patiko dietos plano siūlomų produktų asortimentas ir galimybė nemokamai bendrauti su specialistais norint pakeisti bet kurį iš patiekalų kitu ar iškilus kitiems klausimams. Palyginti su kitomis anksčiau bandytomis dietomis, laikydamasi Stokholmo dietos plano nė akimirkos nesijaučiau alkana. Tai tikrai buvo lengva!

– Kaip sekėsi laikytis dietos?

– Pirmuosius rezultatus pastebėjau jau per pirmas dietos dienas. Per pirmą savaitę numečiau 5 kilogramus, bet norėjau dar lieknesnės figūros. Toliau laikiausi programos konsultantės rekomendacijų ir iš viso numečiau 12 kilogramų! Ir visa tai be jokių skausmingų treniruočių!

Agnė

– Ar jūs rekomenduotumėte išbandyti Stokholmo dietą ir kitiems žmonėms?

– Laikydamasi Stokholmo dietos praradau 12 kg antsvorio ir dabar su malonumu žiūriu į veidrodį! Nauja figūra esu labai patenkinta. Programą rekomenduoju visiems, ypač tiems, kurie šiuo metu į Stokholmo dietą žiūri skeptiškai. Tiesiog išbandyk! Dieta tave išmokys, kaip įdedant nedaug pastangų galima turėti liekną figūrą, be to, valgysi skaniai ir sočiai!

Paspausk čia – StockholmHealth.com – ir sudaryk individualų lieknėjimo planą!

StockholmHealth.com siūlo – atsikratyk antsvorio be treniruočių ir badavimo. Be to, tik šiandien kiekvienas puslapio lankytojas nemokamai gaus testo rezultatus ir galės pasikonsultuoti su lieknėjimo specialistu!

Užsakymo nr.: PT_75820227