Žaidimo dalyviai savo jėgas pirmiausia išbandė žaisdami „Emsi“ aplikacijoje DELFI portale arba „Emsi“ degalinėse pylėsi degalus ir, užpildę dalyvio anketą, dalyvavo žaidime.

Antrajame „Laimėk kelionę su EMSI į Eurobasket 2017“ žaidimo finale rungėsi 36 burtų keliu atrinkti dalyviai: 29 vyrai ir 7 moterys.

Šis „Emsi“ žaidimas pritraukė daugybę krepšinio gerbėjų, kurie troško laimėti galimybę palaikyti Lietuvos krepšinio rinktinę gyvai ir vykti į Eurobasket 2017 čempionatą Izraelyje ar Turkijoje.

Lietuviškas degalinių tinklas antrame finale dovanojo 5 keliones į Stambule vykstantį „Eurobasket 2017“. Dalyviai pretendavo į pilnus kelionės paketus – skrydžius, viešbutį ir, žinoma, bilietus į Lietuvos krepšinio rinktinės rungtynes.

Kaip ir pirmajame finale, savo grupėse rungėsi vyrai ir moterys. Šįkart, kaip ir tikrame krepšinyje, intriga tęsėsi iki pat žaidimo pabaigos, o laimėtojais tapo patys taikliausi. Prizais džiaugėsi 4 vyrai ir 1 moteris.

Pirmajame finalo etape visi dalyviai metė po 10 baudos metimų: 1 taiklus metimas – 1 taškas.

Moterų grupėje į priekį išsiveržė aiški lyderė Gabrielė Vaišvilaitė, ji surinko 3 taškus ir laimėjo kelionę.

Vyrų grupėje po šešis taškus surinko trys dalyviai: Andrius Barauskas, Laurynas Uselis, Nerijus Butkus. Visi jie laimėjo keliones.

Antrajame etape dėl kelionės rungėsi 3 dalyviai, kurie pirmajame etape surinko po 5 taškus. Čia neeilinį taiklumą pademonstravo Dalius Tomkevičius, kuris pataikė 10 metimų iš 10 ir taip prisijungė prie prizininkų gretų.

Rugpjūčio 30 dieną vykusiame antrajame finale pralaimėjusių nebuvo – visi finalo dalyviai buvo apdovanoti „Emsi“ krepšinio sirgalių marškinėliais, kuriais pasipuošę palaikys Lietuvos rinktinę.

„Emsi“ degalinių tinklas pasidalijo vaizdo įrašu bei sveikina laimėtojus ir labai džiaugiasi visais dalyvavusiais, bei linki pačių gražiausių įspūdžių palaikant Lietuvos rinktinę!

Užsakymo nr.: PT_75639065