– Petrai, papasakok, kaip nusprendei pradėti lieknėti?

– Dažniausiai kasdien važinėju automobiliu, bet valgiau nereguliariai ir dažnai tai baigdavosi persivalgymu. Taigi lėtai ir nepastebimai gerokai papilnėjau. Norėdamas atsikratyti nepageidaujamų kilogramų bandžiau sekti, ką valgau, bet nežinojau, kaip maitintis taisyklingai, tad jokių rezultatų nebuvo.

– Ką darei, kad atgautum formą?

– Internete pastebėjau straipsnį apie tikrai gerą metodą. Žmonės pasakojo, kaip Stokholmo dieta padėjo greitai atgauti formą! Pagalvojau – kodėl aš taip negalėčiau? Norėdamas sužinoti, ką gi mitybos specialistai patartų man valgyti, Stokholmo dietos svetainėje užpildžiau testą. Iškart gavau testo rezultatus apie save. Priėmiau tai kaip iššūkį pats sau. Nesu joks senis, juk vis dar norisi atrodyti gerai!

– Kaip sekėsi laikytis plano?

– Plano pradėjau laikytis jau kitą dieną. Viską atlikti buvo paprasta, neturėjau jokių problemų. Malonu, kad mano mitybos plane buvo įvairių patarimų, kuriuos galėjau lengvai įtraukti į savo dienos darbo ritmą. Kartu su taisyklinga mityba jie davė apčiuopiamų rezultatų. Jau kitą dieną aš svėriau maždaug 2 kg mažiau – buvau labai laimingas ir tai motyvavo dietą tęsti. Be to, laikydamasis jos aš visada jaučiausi sotus.

Šiuo metu mano valgymo įpročiai pasikeitė neatpažįstamai. Aš daugiau nebepersivalgau, o maistas manęs nepadaro tingaus, priešingai – tapau kupinas energijos! Paisydamas Stokholmo dietos valgiaraščio ir patarimų atsikračiau 21 kg antsvorio. Pagerėjo ir mano sveikata, dabar jaučiuosi geriau nei bet kada!

– Ar rekomenduotum išbandyti Stokholmo dietą kitiems žmonėms?

– Šį metodą būtinai turi išbandyti kiekvienas, norintis atgauti formą ir niekada nebegrįžti prie senų įpročių! Pradėk užpildydamas testą Stokholmo dietos internetinėje svetainėje ir jau per kelias dienas pastebėsi rezultatus!

Užsakymo nr.: PT_75599019