Įrenginiai, pasižymintys išskirtinėmis funkcijomis, tampa tiesiog nepakeičiami namuose – jie ne tik palengvina buitį, taupo laiką, bet ir suteikia naują kokybės pojūtį.

Praktiškoji išmaniųjų funkcijų pusė

Ar galite įsivaizduoti, kad kol televizorius nėra įjungtas, jis labiau primena paveikslą ar stilingą namų interjero detalę? Arba norint patikrinti, ar dar turite pieno kavai, šaldytuvo nė nereikia atidaryti? Su naujausiais dizaino sprendimais ir išmaniosiomis buities prietaisų funkcijomis vakar galėjo susipažinti ir atsinaujinusio, dar modernesnio „Elektromarkt“ Vilniaus Akropolyje lankytojai. Čia pirmą kartą Lietuvos rinkai pristatyti naujausi išmanieji LG televizoriaus ir šaldytuvo modeliai.

Tokio lygio kompanijos sprendimu pristatyti naujausius modelius išskirtinai tik jų klientams itin džiaugiasi „Elektromarkt“ komercijos vadovas Vitalij Tarasevič: „Naujausius išmaniosios kartos LG buities prietaisus įsigyti bus galima tik mūsų parduotuvėse. Tai didelis ilgo darbo ir pastangų įvertinimas – kai tokie gamintojai kaip LG suteikia įmonei išskirtines pardavimo teises, supranti, kad eini teisingu keliu“, – šypsosi V. Tarasevič.

Kaip susirinkusiems sakė „LG Electronics“ vadovas Lietuvai Viktoras Voyevodin, išmaniosios technologijos ateityje į buities prietaisų pasaulį veršis dar stipriau. „Svarbiausia ne pats faktas, kad technologijos išmanios, o tai, kad jos palengvina vartotojo gyvenimą ir suteikia akivaizdžios naudos. Pavyzdžiui, tai, kad užtenka dukart pabelsti į šaldytuvo dureles, kad jos taptų permatomos, iš pirmo žvilgsnio atrodo tiesiog žavus triukas. Tačiau iš tikrųjų ši funkcija skirta tam, kad šaldytuvo viduje esantys produktai švieži išliktų kuo ilgiau – be reikalo darinėjant šaldytuvo dureles šiltas aplinkos oras patenka į šaldytuvo vidų ir kuriam laikui pakelia optimalią produktų laikymo temperatūrą. Tokios praktinės priežastys slypi už kiekvienos naujovės – pagrindinis gamintojų tikslas yra gerinti vartotojų gyvenimo kokybę.“

Moderniam prietaisui – modernus dizainas

Naujausi išmaniųjų prietaisų modeliai jau sulaukia ir interjero dizainerių dėmesio bei pagyrų. Pavyzdžiui, renginyje pristatytas LG SIGNATURE OLED TV W televizorius greičiausiai yra plonesnis už jūsų išmanųjį telefoną. Toks modelis susilieja su moderniu namų interjeru, o ne tampa pagrindiniu jo akcentų, į kurį atsukti visi svetainės baldai. Tačiau net ir viename ploniausių modelių telpa visos funkcijos, galinčios televizorių akimirksniu paversti kino teatru namuose ar išmaniuoju ekranu naršymui internete. Tiesa, V. Voyevodin pažymi, kad išskirtinio dizaino prietaisams demonstruoti įprasta aplinka gali netikti – minimalistinio dizaino produktas geriausiai atsiskleidžia švarioje, modernaus stiliaus aplinkoje.

Išmaniuosius LG prietaisus sostinės gyventojai ir miesto svečiai apžiūrėti iki birželio 15 d.

Užsakymo nr.: PT_74884040