„Niekada nesu dalyvavęs jokiame panašiame projekte, todėl buvo labai nauja ir įdomi patirtis. Manau, kad tai puiki idėja ir nuoširdžiai sveikinu jos autorius. Aš visada palaikau idėjas, kurios savyje turi gėrio, šilumos ir grožio“, – apie projektą „Kalėdų Kalėdos“ kalba atlikėjas Mantas.

Pašnekovas pasakoja, kad Kalėdos jam labai svarbus metų laikas, o sukurti dainą šiai progai nėra taip paprasta, tam reikia ypatingos atmosferos.

„Kalėdinė nuotaika yra toks dalykas, kuris mane ištinka iki šventės likus maždaug porai mėnesių. Viduryje vasaros kalėdinės dainos turbūt niekaip nesukurčiau, o šąlant orams ir trumpėjant dienoms – pavyksta savaime“, – šypsosi Mantas.

Mantas Jankavičius

Pajutęs įkvėpimą ir kalėdinę nuotaiką, Mantas ilgai nesikankino, žodžiai ir melodija, pasak jo, gimė gana greitai.

„O toliau – visas techninis darbas: įrašai, suvedimai. Ir tai trunka dažnai daug ilgiau nei sukurti dainą. Nelabai įdomu, bet techninis procesas – neatsiejama dainos gimimo dalis“, – pasakoja Mantas.

O ką Kalėdos reiškia pačiam Mantui? Dainininkas atviras: jau dešimt metų Kalėdų nešvenčia. Kaip pats sako, Kalėdų nešvenčia ne tik jis, vos ne visiems scenos žmonėms per šią šventę tiesiog nėra kada pagalvoti apie ramybę artimųjų rate.

Būtent ramybė yra pirmas žodis, kuris šauna Mantui į galvą išgirdus žodį Kalėdos ir šiemet jis nusprendė, kad jaukiausia metų šventė bus kitokia.

„Šiemet supratau, kad esu labai daug skolingas savo šeimai: žmonai Ievai ir sūnums Herkui ir Benui. Todėl šiemet bus pirmos tikros ir ramios Kalėdos – su mylimiausiais. Labai to laukiu ir priimu kaip didžiausią dovaną“, – neslepia dainininkas.

Užsakymo nr.: PT_73233476