Academic Summer jau daugiau nei 10 metų organizuoja tokio pobūdžio stovyklas šiose mokyklose: Sidcot School (Bristolyje) ir Abbey DLD College (Londone). Pamokas dėsto mokytojai dalykininkai, dauguma jų dirba šioje mokykloje mokslo metų eigoje. Akademinės stovyklos metu vaikai mokosi pagal intensyvią, 30 pamokų per savaitę, programą.

Moksleiviai kiekvieną savaitę gali mokytis 4 akademinių dalykų, kuriuos gali pasirinkti iš ilgo sąrašo. Šiuos dalykus galima kiekvieną savaitę keisti arba jų mokytis visą stovyklos laiką. Tokiu būdu pavyzdžiui 15–18 metų moksleiviai gali rinktis tokius dalykus: dailė ir dailės istorija, anglų kalba, istorija, geografija, ekonomika, verslas, politika, žiniasklaida, teatras, psichologija, matematika, biologija, chemija, fizika, dizainas ir technologijos, žinių teorija. Jaunesniųjų moksleivių (13–14 metų) dalykų sąrašas yra kiek kitoks, tačiau pamokų skaičius išlieka toks pats.

Šios programos metu moksleiviai anglų kalbos žinias naudoja mokantis akademinių dalykų. Nereikia nė sakyti, kad mokytojų požiūris, atmosfera klasėje, aptariamos temos ir pamokos skiriasi nuo tų, kaip jos vyksta Lietuvoje.

Pavyzdžiui chemijos pamokų metu didžioji laiko dalis skiriama darbui laboratorijoje atliekant mokslinius eksperimentus. Mūsų moksleiviams labai patinka mokytis istoriją ir politiką, kurių metu moksleiviai įtraukiami į įdomias diskusijas ir debatus. Be to, sėdint klasėje kartu su moksleiviais iš kitų šalių galima palyginti savo žinias su jų, pavyzdžiui matematikos žinių lygį su moksleivių iš Ispanijos ar Vokietijos.

Kiekvieną penktadienį moksleiviai dalyvauja paskaitoje, į kurią pakviečiami specialistai iš įvairių sričių: universiteto mokslininkai, žurnalistai, verslininkai, menininkai.

Academic Summer taip pat organizuoja unikalias specializuotas programas: pasiruošimas stojimui į Oksfordo ar Kembridžo universitetą, akademinė sportinė programa (būsimiems sporto treneriams), 2 savaičių trukmės programa būsimiems medikams.

Sutikite Academic Summer direktorę p. Helen Lami parodoje „Tarptautinių studijų dienos“, kuri vyks spalio 24 dieną viešbutyje Radisson Blu Lietuva.

Susitikite su universitetų atstovais parodoje „tarptautinių studijų dienos“ spalio 24 d. Vilniuje Radisson Blu Hotel Lietuva konferencijų centre, Konstitucijos pr. 20. Atminkite, kad rinktis išsilavinimo įstaigą reikia labai atsakingai, o teisinga ir laiku gauta informacija - sėkmės garantas!

„Tarptautinių studijų dienos 2016”

Spalio 24 d. Vilniuje

Parodos vieta:Radisson Blu Hotel Lietuva" konferencijų centre, Konstitucijos pr. 20 Vilnius


Parodos laikas: 10.00–18.00

Įėjimas nemokamas

Papildomą informaciją ir dalyvių sąrašą rasite čia: www.balticcouncil.lt


Parodos organizatorius:

BALTIC COUNCIL FOR INTERNATIONAL EDUCATION

Jogailos g. 4, Vilnius

8 64572232, 8 52690056

lietuva@balticcouncil.org

www.balticcouncil.lt

Užsakymo nr.: PT_72572852