Daugiau nei 80 dalyvių – prestižinės privačios mokyklos-pensionai, valstybinės mokyklos, kalbų centrai, profesiniai koledžai ir aukštojo išsilavinimo įstaigos iš įvairių pasaulio šalių – Vilniuje pristatys šimtus mokymo programų. Ši paroda organizuojama dukart per metus nuo 2004 m. Paroda gavo tarptautinį pripažinimą ir tapo vienu lankomiausių renginių išsilavinimo užsienyje srityje.

Nuo Europos iki Amerikos

„Tarptautinių studijų dienos“ – tai vienintelė paroda Lietuvoje, kurioje galima sutikti atstovus iš tiek daug skirtingų šalių. Parodos lankytojai galės susipažinti su išsilavinimo galimybėmis Didžiojoje Britanijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje, Ispanijoje, Italijoje, Olandijoje, Danijoje, JAV, Kanadoje, Honkonge, Čekijoje, Norvegijoje ir kitose pasaulio šalyse.

Prestižinis vidurinis išsilavinimas

Norint įstoti į geriausius pasaulio universitetus, rekomenduojame baigti vidurinę mokyklą užsienyje. Parodos metu galėsite susitikti su daugiau nei 30 mokyklų-pensionų ir koledžų atstovais iš Didžiosios Britanijos ir kitų šalių. Schule Schloss Salem iš Vokietijos ir The Lady Elizabeth School iš Ispanijos atstovai suteiks informaciją apie mokymosi šiose įstaigose galimybes. Pirmą kartą parodoje dalyvaus viena geriausių Kanados privačių mokyklų – Columbia International College, taip pat mokyklos iš JAV – Lyndon Institute ir American Hebrew Academy. Savo ruožtu Baltic Council darbuotojai sutvarkys stojimo dokumentus ir padės susikalbėti su mokyklų atstovais.

Aukštasis išsilavinimas užsienyje

Ruduo – tinkamiausias laikas pradėti domėtis universitetais ir profesijomis bei dokumentų pateikimo terminais. Jeigu ketinate studijuoti Didžiojoje Britanijoje 2017–2018 mokslo metais, stojimo paraiškas reikia pateikti per centralizuotą UCAS sistemą (Universities and Colleges Admissions Service) iki 2017 m. sausio 15 dienos. Parodos organizatorius Baltic Council for International Education yra oficialus UCAS centras Lietuvoje ir konsultuoja bei padeda šiame nelengvame stojimo dokumentų tvarkymo procese.

Parodos lankytojai galės asmeniškai pabendrauti su atstovais iš šių Didžiosios Britanijos universitetų: SAE Institute, University of Essex, Swansea University, University for the Creative Arts, Coventry University ir kitų. Jau ne pirmą kartą parodoje dalyvauja Bocconi University – vienas garsiausių Italijos privačių universitetų, įkurtas 1902 m.

Swiss Education Group pristatys geriausias Šveicarijos aukštąsias mokyklas turizmo ir viešbučių verslo srityje. Vieną populiariausių šalių studijoms – Olandiją – pristatys Tilburg University, Radboud University, Fontys University of Applied Sciences ir Hotelschool The Hague, Hospitality Business University.

Parodos lankytojai galės pabendrauti su universitetų atstovais iš Kanados, JAV, Danijos, Čekijos, Prancūzijos, Norvegijos ir net tolimojo Honkongo!

Pasiruošimas studijoms

Išsilavinimas užsienyje prasideda nuo tos šalies, kurioje studijuosite kalbos žinojimo. Daugeliu atveju tai anglakalbės šalys. Parodoje dalyvaus žinomos privačios ir valstybinės vidurinės mokyklos, kalbų centrai ir tarptautiniai koledžai. Be anglų kalbos mokymo programų 7–18 metų moksleiviams ar suaugusiems, galima ruoštis IELTS, kitiems tarptautiniams egzaminams arba rinktis paruošiamąsias programas mokslui užsienyje.

Naudingų atostogų idėjos

Geriausias atostogų idėjas pristatys Baltic Council for International Education kartu su Meridian Group. Kompanija iš Anglijos Academic Summer pristatys moksleiviams anglų kalbos ir akademinių dalykų vasaros programas. O programas „Anglų kalba+sportas ir aktyvus poilsis“, „Programa šeimai“ pristatys Clifton College, Moreton Hall School iš Anglijos, VGC College iš Kanados, Schule Schloss Salem iš Vokietijos ir kitos mokyklos.

Išsilavinimas užsienyje, tai – visa pramonė, kuri sudaryta iš daugelio jungiamųjų grandžių. Vienas pagrindinių parodos tikslų – padėti būsimiems studentams išsiaiškinti ir suprasti šią pramonę, pristatant švietimo įstaigas – parodos dalyvius, ir pasirinkti mokymo įstaigą ir programą, tinkamą būtent jums.

Paroda „Tarptautinių studijų dienos“ padės susigaudyti informacijos gausoje, pasiruošti sėkmingai akademinei ir profesinei karjerai, o Baltic Council konsultantai nukreips jus teisinga linkme, vedančia link jūsų tikslo!

Informacija apie renginį:

„Tarptautinių studijų dienos 2016”

Spalio 24 d. Vilniuje

Parodos vieta: Radisson Blu Hotel Lietuva konferencijų centre, Konstitucijos pr. 20 Vilnius

Parodos laikas: 10.00 – 18.00

Įėjimas nemokamas

Papildomą informaciją ir dalyvių sąrašą rasite čia.


Parodos organizatorius:

BALTIC COUNCIL FOR INTERNATIONAL EDUCATION

Jogailos g. 4, Vilnius

8 64572232, 8 52690056

lietuva@balticcouncil.org

www.balticcouncil.lt

Užsakymo nr.: PT_72513612