Trumpame reportaže daugiausia rodomi dronų smūgiai įvairius objektus ir, nors didelį įrašo dalis iš tiesų atspindi karo Ukrainoje temą, kita dalis – visai su šiuo konfliktų nesusiję.

Pavyzdžiui, nuo trečios įrašo sekundės parodomos kelios akimirkos iš karo Kalnų Karabache. Komentare prie šio įrašo kadro rašoma:

„Taikinio identifikavimas ir sunaikinimas buvo užtikrintas tiek per planinius nepilotuojamų orlaivių žvalgybinius skrydžius Kalnų Karabacho armijos pajėgų gynybos linija, tiek dėl Azerbaidžano ginkluotųjų pajėgų, esančių priešo kontroliuojamoje teritorijoje, sabotažo ir žvalgybos grupių veiksmų – perduodant aptiktų taikinių koordinates, naudojant palydovinės navigacijos sistemas ir saugaus ryšio priemones.“

Straipsnis su šiuo atvaizdu portale topwar.ru publikuotas 2021 m.

Įraše nuo 00:27 min. įvairių šaltinių teigimu vaizduojama vaizduojami sirai, atakuojami Rusijos pajėgų. Straipsnis su tais pačiais kadrais buvo paviešintas 2020 m. vasario 27 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją