„Policija nustatė, kad vyro kambarys yra mažas, langas užtamsintas, o surūdijusias geležines duris su spyna galima atidaryti tik iš išorės“, - sakė Michelle Hammontree-Garcia iš Svitvoterio policijos departamento vakarų Majamyje (JAV), skelbia cnn.com.

Moteriai pateikti kaltinimai dėl šiurkštaus elgesio sunkinančiomis aplinkybėmis su protiškai neįgaliu asmeniu, neteisėto laisvės atėmimo ir kitų punktų.

Policijos teigimu, visas neįgalaus vyro kūnas sudraskytas, šiuo metu vietos ligoninėje medikai bando įvertinti jo sveikatos būklę.

Kaimynai pasakoja, kad moteris palikdavo savo sūnų jų namelyje ant ratų vieną. „Ne, ji juo nesirūpina. Ji eina žaisti bingo, o savo sūnų palieka vieną“, - tvirtino kaimynas Raphaelas Cruzas.

Policijos pareigūnai sako dar neišsiaiškinę, ar vyras čia buvo laikomas prieš jo valią ir ar čia būdavo ir daugiau žmonių. Į šią gyvenamąją vietą pareigūnai buvo kviesti ir anksčiau.

„Kaip tik dabar tai bandoma išsiaiškinti, - tikino M. Hammontree-Garcia. - Anoniminis skambintojas mums pranešė, kad vyras buvo laikomas ilgas valandas kambaryje, kai jo motina išeidavo“.