Tris Kelly Bryant, kuri pirmą kartą viešai prabilo apie savo buvusį vyrą, kuriam šią savaitę bus skelbiamas nuosprendis, vaikus jų tėvas Jamesas Bryantas pagrobė, kai šie atvyko jo aplankyti Floridoje. 

Aštuonis mėnesius vyras su trimis vaikais gyveno laive Bahamų salose. Tačiau vieną dieną juos pastebėjo JAV pakrantės apsauga ir po kvapą gniaužiančių lenktynių vandenyje kovo mėnesį vaikai buvo išlaisvinti.

Tačiau po aštuonių mėnesių grįžę į savo motinos namus Megan, Maxwellis ir Sebastianas turėjo kitus vardus, o savo tikrąją motiną vadino teta Kelly.

Vaikų motina, kuriai priklauso atžalų globa, tvirtina, jog jos buvęs sutuoktinis su dabartine žmona Angela išplovė vaikams smegenis ir privertė manyti, jog biologinei motinai jie nereikalingi. Jie pakeitė ne tik vaikų vardus, bet ir visą gyvenimą – ištrynė elektroninio pašto paskyras, sunaikino mobiliuosius telefonus.

Jamesas Bryantas - policijos ieškomų asmenų nuotr.
Kai grįžo į mamos namus, vaikai prisistatė kaip Ally, Willas ir Zackas. Baisiausia, jog savo motiną jie vadino teta Kelly. Po incidento praėjus trims mėnesiams, pasimetę vaikai, kurių amžius – 12, 13 ir 15 metų - vis dar vadina vienas kitą naujais vardais, kuriuos jam davė J. Bryantas.

Taip su savo vaikais pasielgusiam tėvui gresia laisvės atėmimas iki dešimties metų.