Remdamasi V. Putino spaudos tarnyba, tai praneša naujienų agentūra „Itar-Tass“.

„Valstybės vadovas išskrenda į Sibiro taigą, kur per savo gimimo dieną pailsės“, - pranešė spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas.

Jo teigimu, V. Putinas bus už „300 – 400 km nuo artimiausios gyvenvietės“, todėl sąlygos poilsiui tikrai „nebus stacionarios“.

Kalbėdamas apie dovanas, D. Peskovas pažymėjo, kad dauguma jų tradiciškai perduodamos saugoti į prezidento biblioteką.

„Sau V. Putinas pasilieka tik asmenines dovanas“, - pridūrė spaudos sekretorius.

V. Putiną su gimimo diena jau pasveikino. Sergejus Aksionovas, vadovaujantis okupacinei Krymo vyriausybei, rašo unian.net.

Sveikinimo tekstą išplatino Krymo „vyriausybės“ spaudos tarnyba.

„Mums, krymiečiams, tai ypatinga diena. Juk Krymo sugrįžimas namo, į gimtąjį Rusijos uostą, neatsiejamai susijęs su jūsų vardu. Jūs pademonstravote drąsą, tvirtą politinę valią ir valstybinę išmintį, palaikydamas istorinio referendumo rezultatus, kuriais Krymo gyventojai pasisakė už prisijungimą prie Rusijos“, - sakoma S. Aksionovo sveikinime.

V. Putino nuopelnu jis įvardijo ir „dvasinį bei patriotinį šalies pakylėjimą ir tą liaudies bei valdžios vienybę“, kuri, kaip teigiama sveikinime, „visada buvo istorinių Rusijos pergalių garantas“.

Rusijos prezidentui V. Putinui antradienį, spalio 7 dieną, suėjo 62 metai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (168)