Dickas Farrelas, kuris A. Fauci vadino „savo galia besimėgaujančiu ir meluojančiu pamišėliu“, susimokiusiu su „valdžią pajutusiais kvailiais“, dar birželį ragino žmones nesiskiepyti, rašo „The Guardian“.

Tačiau teigiama, kad susirgęs jis pakeitė savo nuomonę apie vakcinas. Vėliau jis buvo paguldytas į ligoninę ir rugpjūčio 4 dieną, būdamas 65 metų, mirė.

„Jis parašė man žinutę ir paliepė: „Skiepykis!“. Jis man sakė, kad šis virusas nėra juokai ir pareiškė: „Norėčiau, kad būčiau gavęs (vakciną – aut. past.)!“ – socialiniame tinkle Facebook“ rašė artima jo bičiulė Amy Leigh Hair.

Iš Niujorko Kvinso rajono kilęs D. Farrelas, kuris Floridoje vedė radijo laidas ir atstovavo dešiniojo sparno televizijai „Newsmax“, buvo vadinamas „šokiruojančių pokalbių laidų“ pionieriumi.

Jo partnerė Kit Farley sakė: „Jis buvo laikomas naujuoju Rushu Limbaugh. Prislėgta širdimi galiu pasakyti tik tiek, kad tai buvo taip netikėta. Mums jo labai trūks“.

D. Farrelas, aistringai palaikęs Donaldą Trumpą, buvo tvirtai įsitikinęs sąmokslo teorijomis dėl 2020 metų rinkimų klastojimo ir abejojo vakcinų nuo koronaviruso efektyvumu.

„Aš buvau viena iš tų žmonių kaip jis, nepasitikėjusi vakcinomis. Tikėjau savo imunine sistema. Tiesiog pradėjau bijoti COVID-19 labiau, negu bet kokio galimo vakcinos šalutinio poveikio. Džiaugiuosi, kad pasiskiepijau“, – WPTV prisipažino A. L. Hair.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (412)