Prie į avariją patekusio automobilio „Mitsubishi Lancer Evolution 8“, kuris nuo trasos nulėkė dideliu greičiu bandydamas įveikti pavojingą posūkį, sėdėjo lenktynių naujokas Jeremy Foley, o jo šturmanu buvo Jurijus Kuznecovas. Nors iš šono avarija atrodo itin kraupiai, ir po serijos apsivertimų ant akmenuoto šlaito iš mašinos praktiškai nieko neliko, abu lenktynininkai patyrė tik nesunkius nubrozdinimus.

Maloniai geros lenktynininkų būklės nustebinti gelbėtojai abu vyrus sraigtasparniu nugabeno į artimiausią ligoninę. Sportininkai už išgelbėtą gyvybę turi dėkoti lenktyninių automobilių sutvirtinimui skirtam specialiam iš plieno pagamintam saugos lankui. Avarija pavyko nufilmuoti net keliomis filmavimo kameromis – kraupios avarijos su laiminga pabaiga vaizdo įrašas iš karto atsidūrė internete.

J. Foley vėliau savo draugams ir gerbėjams socialiniame tinkle „Facebook“ parašė: „Jurijui ir man viskas gerai, truputį susimušėme, bet nieko rimto. Labai ačiū visiems už gerumą ir palaikymą – labai malonu jaustis mylimiems“.