Gynybos ministerija „Telegram“ nurodė, kad incidentas su dviem dronais įvyko apie 1.20 val. nakties (sekmadienį 22.20 val. Grinvičo laiku).

Belgorodo srities gubernatorius Viačeslavas Gladkovas sakė, kad dronai buvo „numušti“ virš Jakovlevo rajono, esančio į šiaurę ir vakarus nuo Belgorodo miesto.

„Nukentėjusiųjų nebuvo. Vieno iš dronų fragmentai nukrito ant važiuojamosios kelio dalies netoli privataus gyvenamojo namo. Visos gelbėjimo tarnybos yra įvykio vietoje“, – rašė jis „Telegram“.

Nuo birželio pradžios, kai Ukraina pradėjo kontrpuolimą, Rusija pastaraisiais mėnesiais patyrė dronų atakų bangą, per kurią pavieniais atvejais buvo apgadinti pastatai, taip pat ir Maskvoje.

Rusijos pareigūnai stengiasi sumenkinti jų reikšmę.

Naktį į ketvirtadienį virš Rostovo prie Dono pietvakarių Rusijoje – pagrindinio Maskvos kariuomenės operacijų centro Ukrainos kare – buvo sunaikinti du Ukrainos dronai. Vienas jų nukrito istoriniame uostamiesčio centre, netoli pagrindinės karinės būstinės, kurią birželio pabaigoje trumpam buvo užėmę Jevgenijaus Prigožino vadovaujami samdinių grupuotės „Wagner“ samdiniai.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją