55 metų moterį, daužančią mažylį, užfiksavo tėvų paslėpta vaizdo kamera. Rusijos mieste Krasnojarske gyvenančiai šeimai įtarimas kilo dėl to, kad tėvams grįžus į namus vaikas nuolat verkdavo.

Tėvai paklausinėjo vyresniuosius vaikus ir jie patvirtino, kad ilgus metus šioje šeimoje dirbanti auklė gimdytojams išėjus mažylį mušdavo. Priremta prie sienos, auklė, kurios pavardė neskelbiama, neigė kelusi prieš vaiką ranką. Ji aiškino, jog mažylio ašarų priežastis – tėvų lepinimas.

Tuomet tėvai pastatė slaptą vaizdo kamerą, kuri ir nufilmavo siaubą keliančius vaizdus. Vaizdo įraše matyti, kad auklė šiurkščiai elgiasi su kūdikiu, o vėliau ima trankyti jam per galvą. Vėliau ji suduoda koja vaikui per nugarą, kol galiausiai užmeta ant jo apklotą, kad šis nusiramintų.

Tėvai vaizdo įrašą perdavė policijai, pareigūnai moterį suėmė. Jai gresia vos dviejų tūkstančių litų bauda arba trys mėnesiai kalėjime.

Nerimą keliantį vaizdo įrašą iki šiol peržiūrėjo daugiau nei pusė milijono internautų. Jis buvo patalpintas į „LiveLeak“ ir populiarų internetinį tinklaraštį „Reddit“.