Maskvos centre vyksta su valdžios pareigūnais suderintos gedulingos eitynės, jų dalyviai nuo metro stotelės "Kitaj-Gorod" eina Mažojo Maskvos upės tilto link. Pirmieji procesijos dalyviai jau pasiekė Didįjį Maskvos upės tiltą.

"Borisas (Nemcovas) - su mumis, - įvykio vietoje kalbėjo M. Kasjanovas. - Prieš pusantros dienos piktadariai prisėlino iš užnugario ir nušovė Borisą už jo teisybę ir poziciją". "Mes neatleisime, žudikai bus nubausti", - pabrėžė politikas.

M. Kasjanovas taip pat paragino pervadinti Didįjį Maskvos upės tiltą Nemcovo vardu. "Nuo šiol šį tiltą vadinsime Nemcovo garbei", - sakė jis.

Daugelis eitynių dalyvių neša Rusijos vėliavas, nužudytojo politiko atvaizdus su užrašais "Jis kovojo už laisvą Rusiją", "Jis kovojo už mūsų ateitį", "Didvyriai nemiršta, o šios kulkos paleistos į kiekvieną iš mūsų".

Rusijos vidaus reikalų ministerijos duomenimis, akcijoje dalyvauja apie 16,5 tūkst. žmonių, valdžios pareigūnai leido žygiuoti iki 50 tūkst. gyventojų.

B. Nemcovas buvo vienu iš dviejų partijos RPR-Parnas pirmininkų, jis žuvo penktadienio naktį. Rusijos tyrimų komitetas pradėjo ikiteisminį tyrimą, tiriamos kelios nužudymo versijos, neatmetama galimybė, kad pasikėsinimas buvo užsakytas.

B. Nemcovas bus laidojamas kovo 3 d. Trojekurovo kapinėse Maskvoje.