Karchodos kaimelyje gyvenantis indas seniausiu pasaulyje vyru, sulaukusiu atžalos, tapo spalį. Dabar jis taps veidu projekto, kuriuo siekiama pabrėžti sveikos mitybos ir vaisingumo ryšį.

R.Raghavis žiniasklaidos iš viso pasaulio susidomėjimo susilaukė gimus jo antrajam vaikui Karamjitui. Už tokią likimo dovaną garbiame amžiuje indas dėkoja migdolų, sviesto ir pieno dietai.

Naujosios PETA kampanijos, apjungiančios vegetarizmą ir vaisingumą, šūkis skamba taip: „Vegetarai jį tebeturi net ir sulaukę 96 metų“.

Plakatuose puikuosis garbiojo indo ir jo antrojo sūnaus nuotraukos.

„Visą gyvenimą buvau vegetaras. Už ištvermę ir ilgaamžiškumą dėkoju vegetariškai mitybai – daržovėms ir grūdams. Vegetarizmas – štai kokia mano stiprybės ir geros sveikatos paslaptis“, - teigia 96 metų dviejų mažamečių vaikų tėvas.

R. Raghavis ir jo 54 metų žmona Shakuntala pirmą kartą pasaulio rekordą pasiekė prieš dvejus metus, kai pasaulį išvydo jų pirmoji atžala. Tėveliui tuomet buvo 94 metai.

Vietoj to, kad sakytų, jog daugiau vaikų nebeturės, moteris tvirtina, jog šeima paprasčiausiai trečiosios atžalos neišmaitintų, todėl šiais metais jai bus atlikta tubektomija – pašalintas kiaušintakis.