Šis draudimas sukėlė Rusijos gyventojų nepasitenkinimą. Jau anksčiau pasirodė skundų, kad ant mėsainių mėsos rasta pelėsio, taip pat trūksta bulvyčių fri.

„Užėjome ten ir pamatėme iškabintas taisykles. Nežinau, kaip buvo „McDonald’s“ restoranuose, bet aš ten visuomet įkraudavau savo telefoną. Dabar gi uždrausta naudotis rozetėmis! Fotografuoti ir filmuoti taip pat negalima“, – leidiniui „Podjom“ skundėsi klientas.

„Vkusno – i točka“ atstovas patvirtino, kad tokios taisyklės galiojo ir anksčiau, esą jos įvestos dėl saugos priemonių.

„Žinoma, nedrausime prie stalo esančiai kompanijai fotografuoti / filmuoti, bet jei sulauksime kitų lankytojų skundų, galime imtis veiksmų atsižvelgdami į taisykles. Na, o kad gamybinėse patalpose nešaudytų be leidimo“, – pridūrė tinklo atstovai.

Kiek anksčiau restorano atstovai pranešė, kad kai kuriuose naujai atidaromuose tinklo „Vkusno – i točka“ restoranuose gruzdintų bulvyčių nebus. Tinklas pažymėjo, kad taip yra dėl „prastų metų“.

Tačiau Žemės ūkio ministerija netruko paneigti įmonės pareiškimą ir nurodė, esą Rusijos rinka yra visiškai aprūpinta bulvių atsargomis.

Rusijos greitojo maisto restoranų tinklas „Mcdonald's“, pervadintas „Skanu ir taškas“, neseniai pademonstravo savo „unikalų“ logotipą. Bet paaiškėjo, kad rusų dizaineriai jį pavogė iš Portugalijos kompanijos, praneša portalas „rbc.ua“

„Kompanijos „Skanu ir taškas“, kuri dabar dirba Rusijoje vietoje „Mcdonald's“, logotipas yra pavogtas iš Portugalijos bendrovės „Matosmix“, gaminančios pašarus gyvūnams“, – sakoma pranešime.

Portalas iliustravo informaciją šį teiginį patvirtinančiomis nuotraukomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją