Socialiniuose tinkluose liudininkai publikuoja vaizdo įrašus, kuriuose matyti ore užsidegęs lėktuvas.

Lėktuvas, kaip skelbiama, bandė leistis kariniame aerodrome netoli Ivanovo miesto, tačiau nukrito netoli jo.

„Telegram“ kanalas „Baza“ pranešė, kad lėktuvas „Il-76“ sudužo pereidamas prie tūpimo etapo. Preliminariais duomenimis, orlaivis nukrito į Bogorodsko kaimo apylinkėse esančias kapines, visiškai netoli aerodromo.

Remiantis „Bazos“ skelbiama informacija, iš Šiaurinio (Severnyj) aerodromo pakilęs lėktuvas vykdė mokomąjį skrydį ir ore išbuvo kelias minutes. Taip pat nurodoma, kad atliekant apsisukimo manevrą užsidegė orlaivio variklis.

Rusijos gynybos ministerija nurodo, kad užsidegė vienas iš lėktuvo variklių. Ministerija skelbia kad lėktuvu skrido 15 žmonių – 7 keleiviai ir 8 įgulos nariai, jie tikriausiai žuvo.

Kaip pažymi UNIAN, Šiaurinis karinis aerodromas netoli Ivanovo miesto gali priimti lėktuvus „Il-76“, „An-22“, „A-50“, „Tu-154“ ir lengvesnius orlaivius, taip pat visų tipų sraigtasparnius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)