Jis sudužo privačiame sklype. Pilotas spėjo katapultuotis, apie aukas ir nukentėjusius nepranešama, agentūrą TASS cituoja newsru.com.

„Lėktuvas skrido ir staiga nei iš šio, nei iš to ėmė kristi, – sakė įvykio liudininkas. – Dabar vieta aptverta, ten nieko neleidžia, ten iki šiol gesina gaisrą. Bet žmonių ten lygtais nebuvo“.

Atakos lėktuvas sudužo privačiame darže, prieš tai, kaip manoma, kliudęs kaimynystėje esančius statinius. Pirminiais duomenimis, sugedo lėktuvo varikliai. Gynybos ministerijos atstovai patvirtino, kad jis skrido be amunicijos. Per incidentą niekas nenukentėjo. Sprendžiant pagal vaizdo įrašą, nukritęs lėktuvas užsidegė.

„Interfax“ šaltinis teisėsaugos institucijose pasakojo: „Aukų nėra, o pilotas katapultavosi“.

Černigovkos gyvenvietės administracijos vadovas Vladimiras Vovkas RIA „Novosti“ pasakojo, kad nelaimės vietoje gyvenamieji namai nenukentėjo. Agentūros šaltinis regiono jėgos struktūrose sakė, kad lėktuvas atliko mokomąjį skrydį.

„Pilotas kabinoje buvo vienas, jis spėjo katapultuotis. Lėktuvas nukrito gyvenvietės teritorijoje, aukų nėra, katastrofos vieta aptverta“, – sakė jis.

Pilotas iš nelaimės vietos evakuotas. „7 valandą 5 minutės Maskvos laiku paieškos grupė rado „Su-25“ pilotą, dabar jis sraigtasparniu „Mi-8“ atgabentas į aerodromą“, – sakė kitas agentūros pašnekovas.

Dar vienas šaltinis pažymėjo: „Kol kas apie preliminarią katastrofos priežastį kalbėti anksti, išsiaiškins Gynybos ministerijos komisija, kuri įvykio vietoje bus jau po poros valandų“.