„Trys žuvusieji ir trys sužeistieji – tokie yra preliminarūs duomenys apie civilių aukas po rytinio Donecko regiono apšaudymo“, – pranešė jis.

Pasak P. Kyrylenkos, rusai „smogė auštant – 5 val. ryto – paleido raketas į Kramatorską ir Kostiantynivką. Kramatorske žuvo du žmonės ir dar du buvo sužeisti, Kostantynivkoje žuvo vienas žmogus ir dar vienas buvo sužeistas“.

„Rašistų paleistos raketos pataikė į privatų miesto sektorių, padarydamos daug žalos: mažiausiai 5 namai visiškai sugriauti, Kramatorske apgadinta dvi dešimtys privačių namų, Kostiantynivkoje sugriauti du ir apgadinti 55 namai. Be to, buvo pažeistas dujotiekis ir elektros tinklai“, – pranešė gubernatorius.

Pasak jo, Rusijos nusikaltimų vietoje dirba gelbėtojai ir atitinkamos tarnybos.

Kramatorskas

Kaip pranešė „Ukrinform“, birželio 14-osios naktį rusų okupantai Ukrainos teritoriją atakavo sparnuotosiomis raketomis ir dronais „Shahed“.

Priešas panaudojo 16 sparnuotųjų raketų Kh-101/Kh-555 ir 4 bepiločius orlaivius „Shahed“ prieš ypatingos svarbos infrastruktūros objektus Charkivo regione ir gyvenamuosius pastatus Kryvyj Rihe. Be to, priešas surengė 39 oro atakas, taip pat 62 atakas iš daugkartinių raketų paleidimo įrenginių prieš Ukrainos karių pozicijas ir apgyvendintas vietoves.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją